Fedora 26 Server PPC64

AmigaOne X1000 platform specific issues related to Linux only.
User avatar
xeno74
Posts: 6204
Joined: Fri Mar 23, 2012 7:58 am

Re: Fedora 26 Server PPC64

Post by xeno74 »

TearsOfMe wrote:Okay.
Hi TearsOfMe,

Thanks for the Xorg log. It seems glamor is the problem. Please rename the libglamoregl.so to libglamoregl.so.bak.

Code: Select all

sudo mv /usr/lib64/xorg/modules/libglamoregl.so /usr/lib64/xorg/modules/libglamoregl.so.bak
After that restart your X1000.

Thanks,
Christian
http://www.amigalinux.org
http://www.supertuxkart-amiga.de

Running Linux on AmigaONEs can require some tinkering.

TearsOfMe
Posts: 26
Joined: Sat Jul 07, 2012 5:34 pm
Location: Westerwald (Germany)

Re: Fedora 26 Server PPC64

Post by TearsOfMe »

Hello.

That seems to work.

Thanks :)

User avatar
xeno74
Posts: 6204
Joined: Fri Mar 23, 2012 7:58 am

Re: Fedora 26 Server PPC64

Post by xeno74 »

@TearsOfMe

Fantastic, that it works. :-)

But I don't understand the glamor problem. In my point of view glamor is responsible for hardware 2D acceleration for Radeon Si graphics cards. You don't have a Radeon Si graphics card installed in your X1000. Strange ....
http://www.amigalinux.org
http://www.supertuxkart-amiga.de

Running Linux on AmigaONEs can require some tinkering.

TearsOfMe
Posts: 26
Joined: Sat Jul 07, 2012 5:34 pm
Location: Westerwald (Germany)

Re: Fedora 26 Server PPC64

Post by TearsOfMe »

Oh...that is my fault. I forget to mention that i run a 2 card setup.
The SI for OS4 and the 6450 for linux.

User avatar
xeno74
Posts: 6204
Joined: Fri Mar 23, 2012 7:58 am

Re: Fedora 26 Server PPC64

Post by xeno74 »

TearsOfMe wrote:Oh...that is my fault. I forget to mention that i run a 2 card setup.
The SI for OS4 and the 6850 for linux.
OK, now, I understand. Thanks for the info. It was strange to see glamor in your Xorg log.

-- Christian
http://www.amigalinux.org
http://www.supertuxkart-amiga.de

Running Linux on AmigaONEs can require some tinkering.

Post Reply