Search found 55 matches

by Joeled
Fri Jul 12, 2013 9:25 am
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: PCIe 1x and ESI Juli@Xte
Replies: 25
Views: 31370

Re: PCIe 1x and ESI Juli@Xte

Well its working randonly. Sometimes its playing a couple of minutes than amigaamp and the sound just stopped. A couple of times i started to here a crackling sound and after a while the sound disappears. I tried amigaamp and mplayer with a video same problem. I have removed the card and insert it a...
by Joeled
Sun Jul 07, 2013 5:21 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: PCIe 1x and ESI Juli@Xte
Replies: 25
Views: 31370

Re: PCIe 1x and ESI Juli@Xte

My problem is back. My sound is disappearing after a couple of minutes using amigaamp or mplayer and a video. All my music units are ENVY24HT:HIFI 16 bit stereo++. Can someone please help me?
by Joeled
Tue Jun 25, 2013 11:37 am
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: PCIe 1x and ESI Juli@Xte
Replies: 25
Views: 31370

Re: PCIe 1x and ESI Juli@Xte

Got it working now. I had some strange problems with amigaamp but now its perfect.
by Joeled
Mon Jun 24, 2013 8:46 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: PCIe 1x and ESI Juli@Xte
Replies: 25
Views: 31370

Re: PCIe 1x and ESI Juli@Xte

I bought a Juli@ Xte PCIe to use with my sam460 and AOS4.1.6. How do i configure it right in AHI? I choosed ENVY24HT:HIFI 16 bit stereo++ on music unit and all of the other units(0-3). I manage to get the sound booting and amigaamp is also playing my music but after 1-2 minuts everything gets silent...
by Joeled
Mon Jan 14, 2013 9:12 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: Get rid of usbscanning in uboot?
Replies: 5
Views: 1726

Re: Get rid of usbscanning in uboot?

Its not a big problem :-) I can live with it! Thanks for replying.
by Joeled
Sun Jan 13, 2013 8:34 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: Get rid of usbscanning in uboot?
Replies: 5
Views: 1726

Re: Get rid of usbscanning in uboot?

It takes between 1-2 minutes. I bought a cheap d-link usbhub but it takes the same amount of time with no devices attached.
http://www.dlink.com/us/en/home-solutio ... -usb-2-hub
by Joeled
Sat Jan 12, 2013 10:12 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: Get rid of usbscanning in uboot?
Replies: 5
Views: 1726

Get rid of usbscanning in uboot?

I bought a d-link usbhub with 4-ports. I dont want uboot so scan the usbdevices evertime i boot because it takes alot of time. I tried these lines: nvsetvar scan_usb_storage=0 nvsetvar scan_usb_storage=n How can i do so it doesnt scan my isbdevices during booting? Regards Joeled AmigaOne500, sii3512...
by Joeled
Sat Jan 12, 2013 8:47 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: Samba and OS4.1 Udate 6
Replies: 27
Views: 7448

Re: Samba and OS4.1 Udate 6

I m using sambafs and smbmounter but i never managed to get it to automount my nsa210. I choosed "automount on startup" but i have to mount it manually. Oterwise is working really nice.
by Joeled
Sat Sep 29, 2012 6:22 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: System is freezing
Replies: 45
Views: 38888

Re: System is freezing

Yes, my problem is solved. GGSdata did alot of testing but after a while he decided to replace the motherboard. I still have the same hardware except the motherboard and everything is fine. I did a 15 hours videolooping test without any problem. I let Quake2 be up and running for 10 hours and no fre...
by Joeled
Fri Sep 21, 2012 12:56 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: AmigaInput
Replies: 8
Views: 4621

Re: AmigaInput

What have you done to get this crash? Did you have a soundcard or other pci(E)-cards in your SAM460(?). No extra soundcard only the integrated one and two pci-e cards, satacard 3512 and a radeonhd. I´ve never seen this one before so its abit strange. I have a Digital Joystick to USB-Adapter http://...