Search found 5 matches

by VooDoo
Sat Feb 18, 2017 4:55 pm
Forum: Platform: AmigaOne XE and MicroA1-C
Topic: Registering OS4.1 FE U1. With MicroA1... Question
Replies: 2
Views: 4153

Re: Registering OS4.1 FE U1. With MicroA1... Question

Mikey_C wrote:Hi Guys

So i have a copy of AmigaOS4.1 FE, Went to register it yesterday on the Hyperion Website, there is no option for OS4.1 FE MicroA1.
- So, what should I select? The Amigaone XE/SE option?

Cheers

Mikey C

Yes , select AmigeOne XE/SE option .
by VooDoo
Wed Aug 31, 2011 3:08 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: Update 3 + uA1c problem
Replies: 2
Views: 2084

Re: Update 3 + uA1c problem

Did you try with another USB keyboard? I try with an apple pro and a Z Merc keyboard and I don't have any problem in reseting the Amiga OS on the µA1. About YAM and iBrowse you could check this post : http://forum.hyperion-entertainment.biz/viewtopic.php?f=14&t=271 Now try old PS2 keyboard and rest...
by VooDoo
Wed Aug 31, 2011 11:02 am
Forum: General AmigaOS
Topic: Update 3 IBrowse & YAM not working
Replies: 28
Views: 19733

Re: Update 3 IBrowse & YAM not working

And here problem is gone, after moving muimaster.library from LIBS directory all is OK no more MUI crashes.. For now that is all :)

Thanx ppl for helping
by VooDoo
Mon Aug 29, 2011 8:37 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: Update 3 IBrowse & YAM not working
Replies: 28
Views: 19733

Re: Update 3 IBrowse & YAM not working

danwood wrote:YAM Crashlog: http://pastebin.com/V7FyJ4vq

IBrowse Crashlog: http://pastebin.com/axbKVJWF

AmigaOne XE with 1 gig RAM.

The same here..

uA1c FX + 256mb
by VooDoo
Mon Aug 29, 2011 7:56 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: Update 3 + uA1c problem
Replies: 2
Views: 2084

Update 3 + uA1c problem

Heya ppl...First need to say thanx for this update and hard work on it.. After installing this update have some problem.. Yam and IBrowse is not working anymore.. DSI error all the time when try to strat it.. Reseting via ctrl + a + a (USB logitech keyboard) is not working OK,after using this combin...