Console Prefs Iconification bug

A forum for general AmigaOS 4.x support questions that are not platform-specific
Post Reply
xenic
Posts: 1165
Joined: Sun Jun 19, 2011 12:06 am

Console Prefs Iconification bug

Post by xenic »

If you iconify SYS:Prefs/Console, change the Workbench font and then uniconify Console prefs; the Console prefs window opens but the icon remains on the Workbench screen. If you again double-click the Console icon that is left on the Workbench screen you get a Grim Reaper. If, instead of double-clicking the icon, you iconify the Console prefs again you will have 2 Console prefs icons on the Workbench screen. Can someone confirm this and add it to an OS4.x bugzilla?
AmigaOne X1000 with 2GB memory - OS4.1 FE
User avatar
nbache
Beta Tester
Beta Tester
Posts: 1506
Joined: Mon Dec 20, 2010 7:25 pm
Location: Copenhagen, Denmark
Contact:

Re: Console Prefs Iconification bug

Post by nbache »

It doesn't do that (leave the icon after uniconification) in my beta installation, which probably means it has been fixed in the meantime.

I'll check it when I get a chance to reboot into a clean public system, just to make sure, unless Tony beats me to it by confirming it having been fixed.

Best regards,

Niels
User avatar
tonyw
AmigaOS Core Developer
AmigaOS Core Developer
Posts: 1445
Joined: Wed Mar 09, 2011 1:36 pm
Location: Sydney, Australia

Re: Console Prefs Iconification bug

Post by tonyw »

Yes, that problem was fixed in V53.26, almost exactly a year ago. Currently at version 53.27.
cheers
tony
Post Reply