Search found 39 matches

by Evillord68
Wed Apr 13, 2016 9:21 pm
Forum: Platform: AmigaOne XE and MicroA1-C
Topic: Gorky 17 and AmigaOne G3 SE
Replies: 12
Views: 17190

Re: Gorky 17 and AmigaOne G3 SE

Do you use software render or hardware render?
by Evillord68
Wed Dec 16, 2015 7:38 pm
Forum: Platform: Pegasos II
Topic: AOS4.1 Final Edition does not start
Replies: 4
Views: 19361

Re: AOS4.1 Final Edition does not start

Do you still have this problem?
Which drives are shown in bootmenu?
by Evillord68
Sat Jul 25, 2015 6:06 pm
Forum: Platform: Classic
Topic: Installation OS4.1 FE from OS 3.x
Replies: 3
Views: 5870

Re: Installation OS4.1 FE from OS 3.x

I have mailed Rotzloeffel about this problem and we find out, he have used an older ISO V53.70, the latested is V53.71 and solves the problem with CD name.
by Evillord68
Mon Feb 16, 2015 8:07 pm
Forum: Platform: AmigaOne XE and MicroA1-C
Topic: OS4.1FE did not start.
Replies: 80
Views: 75594

Re: OS4.1FE did not start.

I am interessted what shows the Bootmenu, which drives are show if are both mousebuttons pressed?
Oliver, do you have booted your installCD again, and have installed your OS4.1 Final again?
by Evillord68
Wed Aug 06, 2014 11:12 pm
Forum: Platform: AmigaOne XE and MicroA1-C
Topic: Hard drive dead?
Replies: 17
Views: 22846

Re: Hard drive dead?

Do you have checked your battery?
Perhaps your battery is empty and this is the reason why your aone is not booting anymore.
by Evillord68
Mon Jan 07, 2013 1:34 pm
Forum: Platform: AmigaOne XE and MicroA1-C
Topic: UDMA on microA1
Replies: 19
Views: 19698

Re: UDMA on microA1

My µAone GX works without any problems with UDMA.

But with my Aone SE does UDMA not work with OS4.1. If i use the following old drivers, it works: http://aminet.net/driver/media/ide_driverpack.zip
Perhaps it helps with your micros to work with UDMA?
by Evillord68
Sat Jan 05, 2013 3:10 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: Picasso96 Warp3D update bug
Replies: 34
Views: 18938

Re: Picasso96 Warp3D update bug

@mcleppa: could you make a snapshot of the glitches? I do not have a Sam440ep to confirm this problem.
Tested on my AOne XE G4, asg runs very well on this machine. Nice demo.
by Evillord68
Mon Dec 31, 2012 2:47 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: Sudden internet dropouts
Replies: 3
Views: 4496

Re: Sudden internet dropouts

I can not confirm this problem with my SAM460.

Which SAM do you use, SAM440 or SAM460?
by Evillord68
Mon Dec 31, 2012 2:42 pm
Forum: Platform: AmigaOne XE and MicroA1-C
Topic: UDMA on microA1
Replies: 19
Views: 19698

Re: UDMA on microA1

You could try this in uboot. setenv a1ide_xfer EEEE saveenv ------------------------------------------------------------------ 0 - Automatic PIO (driver will use the best PIO mode that the drive claims to support) a - PIO 0 ( 3 MB/s, modeid 8) b - PIO 1 ( 5 MB/s, modeid 9) c - PIO 2 ( 8 MB/s, modeid...