Search found 192 matches

by Christopher Follett
Mon Jul 13, 2015 8:37 pm
Forum: Platform: AmigaOne XE and MicroA1-C
Topic: what is fixed xe (g4) dma and usb hardware
Replies: 26
Views: 43583

Re: what is fixed xe (g4) dma and usb hardware

Might sound stupid, but what if you add SET ECHO ON to the beginning of startup.
Maybe that will give you some clues as to where it hangs.
by Christopher Follett
Fri May 22, 2015 2:45 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: Annoying sound before AmigaOS4.1FE tiltle screen.
Replies: 13
Views: 7395

Re: Annoying sound before AmigaOS4.1FE tiltle screen.

I personally do not see the point in having more than one (same) OS partition.
If your a beta tester, yeh fair enough, but if your not. Whats the point.
by Christopher Follett
Thu Apr 09, 2015 8:49 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: X1000 boots to black with Radeon R9 270X and 2.7 driver
Replies: 58
Views: 44378

Re: X1000 boots to black with Radeon R9 270X and 2.7 driver

There is nothing wrong with the firmware, as he is not getting anything on serial, then it has to be a hardware issue. Remember his machine was working even after flashing (im guessing corrupt firmware). Until it was turned off. You should still be able to boot up with rescue, I have never had a nem...
by Christopher Follett
Sun Apr 05, 2015 11:42 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: X1000 boots to black with Radeon R9 270X and 2.7 driver
Replies: 58
Views: 44378

Re: X1000 boots to black with Radeon R9 270X and 2.7 driver

Hi Chris, @Epsilon. If you still cant get it to work, I can send you my automated CFE batch flash. I use for every machine I assemble. It will flash, check then print garbage (CFE bug). If numbers are correct, reboot and happy days. I'm very curious to hear about that option too... You have somethi...
by Christopher Follett
Sun Apr 05, 2015 12:58 am
Forum: General AmigaOS
Topic: AmiStore download problem
Replies: 1
Views: 1462

Re: AmiStore download problem

Best to start a support ticket on Amigakits store support page.
by Christopher Follett
Sun Apr 05, 2015 12:24 am
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: X1000 boots to black with Radeon R9 270X and 2.7 driver
Replies: 58
Views: 44378

Re: X1000 boots to black with Radeon R9 270X and 2.7 driver

@Epsilon. If you have a Radeon 9250, you can try that. If I recall, you have to boot with rescue, then switch jumper to main flash. Then flash it. It will then flash. I use 256MB USB Stick all the time (maybe yours is very large) to update new NEMO boards, never had an issue here apart from two case...
by Christopher Follett
Sat Jan 31, 2015 4:28 pm
Forum: Platform: Classic
Topic: WBStartup issue
Replies: 2
Views: 5503

Re: WBStartup issue

Rigo wrote:I think you'll find this is fixed in the latest prefs editor which hasn't yet been released as an update.

Simon
Thanks Simon, thought it was me until it happened 3 times in a row.
by Christopher Follett
Thu Jan 29, 2015 10:29 pm
Forum: Platform: Classic
Topic: WBStartup issue
Replies: 2
Views: 5503

WBStartup issue

Anyone else having issues when adding stuff to WBStartup in prefs. Everytime I add something to it and edit it. Upon saving, it changes all items in list to from SYS: to partition name and then creates a .info.info file to every item in the WBStartup. So it dumps the correct info file and instead us...
by Christopher Follett
Sun Jan 25, 2015 2:57 am
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: I lost my RadeonHD driver
Replies: 11
Views: 14260

Re: I lost my RadeonHD driver

Apparently I have overwritten or otherwise done something to RadeonHD.chip. My backup of OS4.6.1 comes up with the same gross screen as FE does. I had hoped I could simply move the one from 461's Kickstart to FE's Kickstart. But I'm not sure that's really the case. The two Kickstarts are in fact sl...
by Christopher Follett
Fri Nov 14, 2014 6:34 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: Hello/My New X1000 System
Replies: 10
Views: 14608

Re: Hello/My New X1000 System

AndyGarton wrote:Thanks Niels, yes I sorted that, sorry should have updated my post. The solution was very technical and involved me pushing the drives into the case "hot swap" connections properly!
lol.