MUI Registeration? Still exists? (Solved)

AmigaOne X1000 platform specific issues.
Post Reply
User avatar
jdupuis
Posts: 223
Joined: Sat May 09, 2015 7:19 am
Location: Baton Rouge, Louisiana USA

MUI Registeration? Still exists? (Solved)

Post by jdupuis »

Hi all!

I followed the link to MUI Registration and paid the fee. I have not, as of yet, recieved a registration key or email from them. Is the site still active? Somebody got my money. I understand it is not wholly necessary for functionality in AmigaOS 4.1 FE, however, I thought by now i would have recieved something. WHDLoad sent my key same day. Just wondering. Cheers!!

John
Last edited by jdupuis on Sat May 23, 2015 12:55 am, edited 1 time in total.
C= A500 2 megs RAM with A590 w/40 MB SCSI HD and Workbench 1.3
C= A3000 25 MHz with Workbench 3.1
AmigaOne X1000 4 GB RAM, XFX Radeon HD 6670 1GB GDDR5 GPU and AmigaOS 4.1 FE/Ubuntu 12.04.5 LTS/Ubuntu Mate 16.04 LTS
Sam460ex 2GB DDR2 800 MHz RAM, XFX Radeon HD 5450 2GB GDDR3 GPU, 3114 SATA Raid, ENVY24HT sound card and AmigaOS 4.1 FE

User avatar
jdupuis
Posts: 223
Joined: Sat May 09, 2015 7:19 am
Location: Baton Rouge, Louisiana USA

Re: MUI Registeration? Still exists?

Post by jdupuis »

EMAILED stuntz@sasg.com
Problem solved! Cheers!
C= A500 2 megs RAM with A590 w/40 MB SCSI HD and Workbench 1.3
C= A3000 25 MHz with Workbench 3.1
AmigaOne X1000 4 GB RAM, XFX Radeon HD 6670 1GB GDDR5 GPU and AmigaOS 4.1 FE/Ubuntu 12.04.5 LTS/Ubuntu Mate 16.04 LTS
Sam460ex 2GB DDR2 800 MHz RAM, XFX Radeon HD 5450 2GB GDDR3 GPU, 3114 SATA Raid, ENVY24HT sound card and AmigaOS 4.1 FE

Post Reply