Hyperion Forum stopped to work with Odyssey and Arctic Fox!

This is the place to ask if you have any issues with our forum system. These include questions about your account, PM's, login trouble, etc.
Post Reply
Gregor
Posts: 88
Joined: Thu Sep 08, 2011 10:44 am

Hyperion Forum stopped to work with Odyssey and Arctic Fox!

Post by Gregor »

What has happened to the Hyperion Forum...?!? You cannot anymore open it with Odyssey (AmigaOS) or Arctic Fox (Linux)! It asks some obscure Admin Password when you try. I hope this will be fixed soon...!

Regards,

Gregor

User avatar
MichaelMerkel
Beta Tester
Beta Tester
Posts: 347
Joined: Mon Dec 20, 2010 2:08 pm
Location: Germany
Contact:

Re: Hyperion Forum stopped to work with Odyssey and Arctic Fox!

Post by MichaelMerkel »

try
https://forum.hyperion-entertainment.com/

and clear your browser cache and remove all hyperion cookies.
this should help

at least here...

regards...
michael
Michael Merkel :lol:
(Member of Amiga Freunde Pfalz)

Gregor
Posts: 88
Joined: Thu Sep 08, 2011 10:44 am

Re: Hyperion Forum stopped to work with Odyssey and Arctic Fox!

Post by Gregor »

MichaelMerkel wrote:
Mon Jan 27, 2020 9:19 pm
try
https://forum.hyperion-entertainment.com/

and clear your browser cache and remove all hyperion cookies.
this should help
Thanks! The new link works, but only if I turn on 'ignore SSL errors' in Odyssey's settings. There is some problem with certificates... (downloading the latest certificate set did not solve it).

How can you remove only the hyperion cookies...? Cookies.db seems not to be a simple txt file.

Regards,

Gregor

User avatar
nbache
Beta Tester
Beta Tester
Posts: 1456
Joined: Mon Dec 20, 2010 7:25 pm
Location: Copenhagen, Denmark
Contact:

Re: Hyperion Forum stopped to work with Odyssey and Arctic Fox!

Post by nbache »

Go to the "Windows" menu, item "Cookies". Find the lines mentioning .hyperion-entertainment.com, www.hyperion-entertainment.com and www.hyperion-entertainment.biz and click Remove on each of them (do not open the line, just mark it and remove it).

Then close Odyssey and start it again, and you should be able to login.

The SSL error is known, but the solution is not ATM, apart from using the prefs to ignore SSL errors completely, which unfortunately is global for all sites.


Best regards,

Niels

Post Reply