Search found 17 matches

by Nagasakee
Mon Jan 01, 2018 5:10 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: Resetting screenmode prefs
Replies: 2
Views: 3056

Resetting screenmode prefs

I swapped out my AmigaOne X1000 stock Radeon 6850 card with a Radeon 7850. However, when entering my new screenmode.prefs manually I entered 1920x1200, when I should have entered 1920 x 1080. My Dell 24" monitor cannot display 1920 x 1200 and as a result cannot display anything but an error message....
by Nagasakee
Wed Mar 09, 2016 12:33 am
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: X1000 Monitor goes into sleep mode
Replies: 9
Views: 9171

Re: X1000 Monitor goes into sleep mode-solved

OK, been a long time since I addressed this issue, but happily the problem was solved. My X has a good Radeon card in it (6870) but apparently there have been a lot of fan issues with it, and a dying fan motor appearded to be my issue. I started timing the display screen blankings. They went like th...
by Nagasakee
Thu Dec 10, 2015 1:48 am
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: X1000 Monitor goes into sleep mode
Replies: 9
Views: 9171

Re: X1000 Monitor goes into sleep mode

Update. I have the Radeon 6870 card, with two DVI connectors. I attached an identical Dell 24" monitor on second port with brand new cable. After 3-4 minutes both went out. I was running AmigaAMP at the time for "activity". I opened case, unscrewed card and resat it, though it appeared to be in fine...
by Nagasakee
Tue Dec 08, 2015 2:18 am
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: X1000 Monitor goes into sleep mode
Replies: 9
Views: 9171

Re: X1000 Monitor goes into sleep mode

Even with screenblanker disabled it still goes into Power Save mode in about 2 minutes. I got another monitor of the exact same model and will swap 'em tomorrow to see if the problem is monitor or X1000 sourced. More then :)
by Nagasakee
Sat Dec 05, 2015 6:33 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: X1000 Monitor goes into sleep mode
Replies: 9
Views: 9171

Re: X1000 Monitor goes into sleep mode

Thanks for replying Andy. It may indeed have something to do with Screen Blanker prefs. First to be accurate, the monitor actually is a Dell 2313H, and the message is "Power Save Mode". This occurs during activity. I check my prefs and Screen Blanker was set to 600. I thought it might be smart to re...
by Nagasakee
Sat Dec 05, 2015 5:19 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: X1000 Monitor goes into sleep mode
Replies: 9
Views: 9171

X1000 Monitor goes into sleep mode

Recently I took my X1000 to high school (where I am a technology teacher-ah, the irony!) and displayed the X at "Technology Night", where it was a big hit. However after coming home a new problem has surfaced that never existed before I transported it back and forth...the X1000 boots fine and displa...
by Nagasakee
Thu Jan 22, 2015 9:16 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: X1000 won't boot after FE
Replies: 2
Views: 3040

X1000 won't boot after FE

I am 100% sure this is my fault. I successfully installed and booted FE. But it seemed slower because I set my partitions to 4096 block size. So I reinstalled and somehow blew up my boot partition (CFE?). I should mention that FE installs correctly on my system partition, with no error messages in t...
by Nagasakee
Sun Oct 27, 2013 2:44 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: DEVS:Mountlist-SOLVED
Replies: 11
Views: 5284

Re: DEVS:Mountlist-SOLVED

Thanks very much guys. I attempted to copy my Update 5 recovery disk to DH0: and while that worked, I experienced some OS issues (inability to clean up window by name etc) so I bit the bullet and followed Dan's suggestion on formatting and doing a clean install. I formatted DH0: reinstalled Update 5...
by Nagasakee
Fri Oct 25, 2013 6:26 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: DEVS:Mountlist-SOLVED
Replies: 11
Views: 5284

Re: DEVS:Mountlist

thanks, here are some better details of the issue. I was attempting to edit AmiDock. After my last install of Jack the docks had two version of Jack and I wished to remove the old one. Every time I would right click to edit the dock the guru med. would appear. I'm on update 6 btw and AmiUpdate indic...
by Nagasakee
Fri Oct 25, 2013 4:53 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: DEVS:Mountlist-SOLVED
Replies: 11
Views: 5284

DEVS:Mountlist-SOLVED

Looks like I have lost the file or deleted it for my X1000. I was attempting to fix an AmiDock issue where I could not longer edit the dock and self-caused further issues. Could someone please post the standard X1000 DEVS: Mountlist file please in text?