Search found 22 matches

by WeiXing3D
Wed Jul 08, 2015 11:00 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: Installation of Radeon HD VisionTek HD 7750 card not working
Replies: 7
Views: 9892

Re: Installation of Radeon HD VisionTek HD 7750 card not wor

UPDATE: After trying all the possible solutions suggested in different forums, and since none of them fixed the problem, and also following some of the latest advice, I went ahead and I called Newegg (store from where I bought the card) and ordered a replacement. Shipment will be expedited, so hopef...
by WeiXing3D
Tue Jul 07, 2015 10:32 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: Installation of Radeon HD VisionTek HD 7750 card not working
Replies: 7
Views: 9892

Re: Installation of Radeon HD VisionTek HD 7750 card not wor

duga wrote:Have you tried using a VGA adapter connected to the DVI port?

Connect the VGA cable to the DVI port via adapter, not to the VGA port.
I've been trying with a DVI cable. I'd need to buy an adapter or a DVI to VGA cable later today; after work.
by WeiXing3D
Mon Jul 06, 2015 7:37 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: Installation of Radeon HD VisionTek HD 7750 card not working
Replies: 7
Views: 9892

Re: Installation of Radeon HD VisionTek HD 7750 card not wor

Hi I know that you stated that your card is ddr5, however many 1g 7750 are ddr3. I would take a look at the ram chips to double check that you have not been sent the wrong card. Unfortunately, for me, I checked the PN printed on the board and it does correspond to a GDDR5 model. I really hope someo...
by WeiXing3D
Mon Jul 06, 2015 12:59 am
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: Installation of Radeon HD VisionTek HD 7750 card not working
Replies: 7
Views: 9892

Re: Installation of Radeon HD VisionTek HD 7750 card not wor

UPDATE: I managed to update the UBoot after verifying that my SAM460ex is a 50 baseclock, and after making the utility executable. The system is now updated with the latest UBoot 2015. Now I have to wait for my son to give me a hand swapping the gfx card back in again. My son is in the business of ...
by WeiXing3D
Sun Jul 05, 2015 9:29 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: Installation of Radeon HD VisionTek HD 7750 card not working
Replies: 7
Views: 9892

Re: Installation of Radeon HD VisionTek HD 7750 card not wor

UPDATE: I managed to update the UBoot after verifying that my SAM460ex is a 50 baseclock, and after making the utility executable. The system is now updated with the latest UBoot 2015. Now I have to wait for my son to give me a hand swapping the gfx card back in again. My son is in the business of b...
by WeiXing3D
Sun Jul 05, 2015 6:43 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: Installation of Radeon HD VisionTek HD 7750 card not working
Replies: 7
Views: 9892

Installation of Radeon HD VisionTek HD 7750 card not working

Here is another case of a SAM460ex allergic to the upgrade of a Radeon HD card. I recently purchased a VisionTek 7750 PCIE 1GB GDDR5 SFF card, which I'm trying to make it work without success. This is what I have done and I'm experiencing so far: 1. Updated radeonhd.chip from my current 1.7 version ...
by WeiXing3D
Fri Nov 15, 2013 1:00 am
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: Unable to access network connection in SAM460ex with OS4.1 U
Replies: 24
Views: 22467

Re: Unable to access network connection in SAM460ex with OS4

@All THIS IS JUST PLAIN WEIRD. I spent almost 1 hour over the phone with another user here in the San Francisco Bay Area. We tried almost everything. This user even shared with me his DEVS;Netnterfaces and DEVS:Internet files with me as we share a similar setup. I also reset my router as a last reso...
by WeiXing3D
Thu Nov 14, 2013 10:45 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: Unable to access network connection in SAM460ex with OS4.1 U
Replies: 24
Views: 22467

Re: Unable to access network connection in SAM460ex with OS4

Spectre660 wrote:You need to very the address of your router.
What OS is the other machine on you network that has nework access running ?
I'm running MorphOS 3.3, I hope I'm not offending anyone in this forum for saying that.

The address that I'm using with my OS4.1 is the same I'm using with the other machine.
by WeiXing3D
Thu Nov 14, 2013 10:02 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: Unable to access network connection in SAM460ex with OS4.1 U
Replies: 24
Views: 22467

Re: Unable to access network connection in SAM460ex with OS4

I made 3 screen grabs, but when I try to upload them here, they don't show.

In any case, I experimented using the same settings and values in each tab or screen, and the result is that now I don't have Internet access in my SAM460EX :?:
by WeiXing3D
Thu Nov 14, 2013 8:02 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: Unable to access network connection in SAM460ex with OS4.1 U
Replies: 24
Views: 22467

Re: Unable to access network connection in SAM460ex with OS4

Sounds like your router address may be wrong. You need to verify your router address. You may have to look at your routers documentation to find out how. Then use that address as the default gateway setting using Prefs/Internet . After starting the Internet prefs tool select Routes and then type in...