Search found 6 matches

by ciVic
Tue Jan 01, 2019 3:39 pm
Forum: Platform: Classic
Topic: [SOLVED] New kernel does not boot
Replies: 11
Views: 14884

[SOLVED] Re: New kernel does not boot

So, several years later, on FE Update 1 both problems are solved now.
by ciVic
Sat Aug 29, 2015 9:22 am
Forum: Platform: Classic
Topic: [SOLVED] New kernel does not boot
Replies: 11
Views: 14884

Re: New kernel does not boot

I did an update of the kernel today. Still the same problem.
by ciVic
Thu Feb 13, 2014 4:34 pm
Forum: Platform: Classic
Topic: [SOLVED] New kernel does not boot
Replies: 11
Views: 14884

Re: New kernel does not boot

Oh I thought it was the debug kernel since I changed that in the layout for the A4000. How can I see in the log that the debug kernel was loaded?
by ciVic
Wed Feb 12, 2014 8:56 pm
Forum: Platform: Classic
Topic: [SOLVED] New kernel does not boot
Replies: 11
Views: 14884

Re: New kernel does not boot

Here it is.
by ciVic
Wed Feb 12, 2014 1:46 pm
Forum: Platform: Classic
Topic: [SOLVED] New kernel does not boot
Replies: 11
Views: 14884

Re: New kernel does not boot

Thank you for the fast answer. Maybe also interesting ist, that (with every kernel version) the system freezes even before displaying the OS 4.1 screen when DVI is connected so I can use VGA only.
by ciVic
Tue Feb 11, 2014 8:11 pm
Forum: Platform: Classic
Topic: [SOLVED] New kernel does not boot
Replies: 11
Views: 14884

[SOLVED] New kernel does not boot

Hi all,

The kernel that is currently available in AmiUpdate does not boot, the one from Update 6 works. It stops before I can enter the early boot screen, but I can see the OS4.1 image. I have an A4000D with Mediator 4000Di, Radeon 9250 128MB, CyberstormPPC 50/200, RTL8029AB.

Best regards,
Oliver