Search found 9 matches

by Ned
Sun Dec 02, 2018 10:07 pm
Forum: Platform: Classic
Topic: OS 3.1.4 has missing Workbench features
Replies: 1
Views: 1501

OS 3.1.4 has missing Workbench features

I ordered OS 3.1.4 for an A4000 and have it running to some degree on my Raspberry Pi. When it comes up, if I do an About, it shows that I have Kickstart verison 46.143 and Workbench version 45.194 which I guess are correct. My problem is that from Workbench some things do not work. That is when I d...
by Ned
Wed Nov 28, 2018 11:19 pm
Forum: Platform: Classic
Topic: OS3.1.4 ROM problem with uae4arm on Raspberry Pi
Replies: 1
Views: 1086

OS3.1.4 ROM problem with uae4arm on Raspberry Pi

I have a Raspberry Pi with the full NOOBS system on it. I have also installed uae4arm on it and have a configuration for OS3.9 on an A4000 running successfully. I recently acquired OS3.1.4 for an A4000, but I am having a configuration problem that I need help with. From my os3.1.4 download I have ta...
by Ned
Mon Jan 09, 2012 11:57 pm
Forum: Platform: AmigaOne XE and MicroA1-C
Topic: OS4.1 Update 4 fails to install on uA1c [SOLVED]
Replies: 2
Views: 4444

Re: OS4.1 Update 4 fails to install on uA1c

Neils, Thanks for the info. Yes, there is an assign for sobjs: but although libz.so.1.2.3 is there, there is no libz.so. I decided that maybe the easiest thing to do was to reinstall OS4.1 update 1 and go from there so that everything would be as it should be. This has worked, and the install of upd...
by Ned
Sat Jan 07, 2012 8:16 pm
Forum: Platform: AmigaOne XE and MicroA1-C
Topic: OS4.1 Update 4 fails to install on uA1c [SOLVED]
Replies: 2
Views: 4444

OS4.1 Update 4 fails to install on uA1c [SOLVED]

I recently downloaded OS4.1 Update 4 and unarced it with unarc. My uA1c has OS4.1 Update 3 on it. When it double click on the installation icon I get the following messages: Failed to load shared object libz.so Failed to load shared object libpython25.so Unable to open your tool 'installation Utilit...
by Ned
Wed Sep 21, 2011 3:36 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: System locks up shortly after booting
Replies: 12
Views: 5478

Re: System locks up shortly after booting

I have a similar thread on AmigaWorld.net which I started before creating an account on this forum which is: http://amigaworld.net/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=34254&forum=14 The following is a reply which I just posted: Thanks very much for this info. This has helped a lot as it seems t...
by Ned
Fri Sep 16, 2011 7:23 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: System locks up shortly after booting
Replies: 12
Views: 5478

Re: System locks up shortly after booting

OK. I have some new information. After a clean install of updates 1, 2, and 3, and having made no changes to anything, the system boots up on my uA1c and is very stable. It will sit there and run until the screen blanker kicks in. It reboots just fine and does not lock up. Earlier today I went into ...
by Ned
Wed Sep 14, 2011 10:20 pm
Forum: Forum Questions
Topic: How do I change my password?
Replies: 1
Views: 5747

How do I change my password?

I am a new member and would like to change my password from the one that was assigned to me to one that will match my password on the main Hyperion site, but I can't seem to figure out how to do that. Help?
by Ned
Wed Sep 14, 2011 10:17 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: System locks up shortly after booting
Replies: 12
Views: 5478

Re: System locks up shortly after booting

The only docky that I had added was the one for OWB which I dragged onto the toolbar. Yes, the default screen blanker is also running in its default mode. I'll give both of those items some attention and see what happens. Although, I would have thought that if the default screen blanker was involved...
by Ned
Wed Sep 14, 2011 2:56 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: System locks up shortly after booting
Replies: 12
Views: 5478

System locks up shortly after booting

For the past year or so I have had a problem with my uA1c in which shortly after a reboot the system locks up. I usually notice this by the fact that the pointer freezes. When this happens a three finger reboot does not work. The good news is that if the system is up and running for say five minutes...