Search found 5 matches

by levellord
Mon Jan 11, 2021 2:57 pm
Forum: Platform: AmigaOne X5000
Topic: X5000 Booting to CLI [SOLVED]
Replies: 8
Views: 221

Re: X5000 Booting to CLI [SOLVED]

@nbache Thank you sir, I will remember this when the time comes when I need it, it's a good advice. Sorry for the slow response, I've been busy yesterday trying to complete the installation + system setup before the end of the weekend. Thank you all for your responses and help, Amiga is up and runni...
by levellord
Sun Jan 10, 2021 10:24 pm
Forum: Platform: AmigaOne X5000
Topic: X5000 Booting to CLI [SOLVED]
Replies: 8
Views: 221

Re: X5000 Booting to CLI

@smf Okay, this was a success! The Amiga finally booted off the CD after I disconnected the mouse and keyboard. The weird thing was a spinning ball rotating super-fast, shooting lasers like X-wing, but at the end it booted up. Next thing I tried was to plug Unicomp model M into the USB hub instead i...
by levellord
Sun Jan 10, 2021 9:03 pm
Forum: Platform: AmigaOne X5000
Topic: X5000 Booting to CLI [SOLVED]
Replies: 8
Views: 221

Re: X5000 Booting to CLI

@smf Thanks for suggestion, I will try this now. I did try 3 different keyboards because I was thinking that one of the keys is stuck as well and to my surprise, only old (original) IBM M models will work, the new IBM M model (by Unicomp) is not working and also cheap $5 keyboard is not working too....
by levellord
Sun Jan 10, 2021 7:32 pm
Forum: Platform: AmigaOne X5000
Topic: X5000 Booting to CLI [SOLVED]
Replies: 8
Views: 221

Re: X5000 Booting to CLI

If it is an issue with the SD card, just writh the U-boot image to a new SD and try that. Hi Skateman, Thank you so much for looking into this and your reply! I'll definitely reach out to the AotL and ask them to provide latest U-Boot image and will try this out. It was on my list, but I was hoping...
by levellord
Sat Jan 09, 2021 8:59 pm
Forum: Platform: AmigaOne X5000
Topic: X5000 Booting to CLI [SOLVED]
Replies: 8
Views: 221

X5000 Booting to CLI [SOLVED]

Hello all! Until just recently, maybe 3 weeks ago, my X5000 was flawlessly working and then without any obvious reason it starts to boot directly to the CLI. I did not do any changes to it, hardware or software so this issue is rather annoying. I use machine daily, for productivity or fun, and it wa...