Search found 25 matches

by tlgrooms
Thu Oct 08, 2020 8:17 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: Any hope for a Wayfarer browser port for OS 4?
Replies: 20
Views: 2295

Any hope for a Wayfarer browser port for OS 4?

Now that MorphOS has the updated Wayfarer browser, is there any hope of a port for OS 4? Or is OS 4 not up to date enough to handle it?
by tlgrooms
Thu Oct 08, 2020 6:53 pm
Forum: Platform: AmigaOne X5000
Topic: Problem saving settings in OS4
Replies: 8
Views: 552

Re: Problem saving settings in OS4

It was in WB-Startup. I was looking at the actual folder and not the option in Prefs.

I still haven't been able to get my logins and passwords to save in Odyssey. I have tried deleting the passwd.db file. Still won't save my logins and passwords.

Thanks for the help with Excalibur guys.
by tlgrooms
Wed Sep 30, 2020 10:53 pm
Forum: Platform: AmigaOne X5000
Topic: Problem saving settings in OS4
Replies: 8
Views: 552

Re: Problem saving settings in OS4

I have installed a start menu type program called "Excalibur" which runs at startup that I want to turn off. I have looked in WBStartup, user-startup and startup-sequence but can't find where it's being started. I want to turn it off. I thought I could do that in exchange since it is listed there an...
by tlgrooms
Wed Sep 30, 2020 9:23 pm
Forum: Platform: AmigaOne X5000
Topic: Problem saving settings in OS4
Replies: 8
Views: 552

Re: Problem saving settings in OS4

I am talking about exchange under commodities. I'm trying to disable a couple of programs that are currently running at start up.
by tlgrooms
Wed Sep 30, 2020 4:26 am
Forum: Platform: AmigaOne X5000
Topic: Problem saving settings in OS4
Replies: 8
Views: 552

Problem saving settings in OS4

I am trying to make changes to my Exchange settings in OS 4.1FE on my X5000. Once I make the changes and save them and reboot the machine, they have reset back to what they were before the save. Anyone know why this would happen? Also in my Odyssey Beta17 web browser I cannot seem to save my login s...
by tlgrooms
Tue Jul 14, 2020 4:45 pm
Forum: Platform: AmigaOne X5000
Topic: X5000 hardware and multiple-OS options
Replies: 3
Views: 1421

Re: X5000 hardware and multiple-OS options

Hi Outrun1978. Just bought an x5000 motherboard. Is the situation still pretty much the same today as it was when you last posted for running all 3 os or has it gotten any better. I was hoping to run all 3 on my machine. I have Fienix and OS 4 working now.
by tlgrooms
Tue Jun 30, 2020 4:32 am
Forum: Platform: AmigaOne X5000 - Linux Only
Topic: Fienix - Problem creating USB stick for X5000
Replies: 41
Views: 3034

Re: Fienix - Problem creating USB stick for X5000

Just booted with the xorg.conf file copied to the Amiga on the Lake stick. Booted right up to the graphical login in Fienix. Success finally!

Now to start loading some software! :)

Many thanks for all the help everyone.
:mrgreen:
by tlgrooms
Mon Jun 29, 2020 7:07 pm
Forum: Platform: AmigaOne X5000 - Linux Only
Topic: Fienix - Problem creating USB stick for X5000
Replies: 41
Views: 3034

Re: Fienix - Problem creating USB stick for X5000

I have just copied the xorg.conf file into the folder on the AOTL stick. Had to wait until I got back at work to have access to a linux box to do it. Going to try to boot it again tonight to see what happens. The other stick is so slow it is unusable and takes several tries to get logged in and then...
by tlgrooms
Sat Jun 27, 2020 4:42 pm
Forum: Platform: AmigaOne X5000 - Linux Only
Topic: Fienix - Problem creating USB stick for X5000
Replies: 41
Views: 3034

Re: Fienix - Problem creating USB stick for X5000

Right now my monitor is attached thru DVI. I have tried HDMI as well. A little further progress. I have both the downloaded image on a usb stick (usb 2.0) and the updated image from Amiga On The Lake. With my usb stick, it boots albeit slow and I have finally after many tries gotten it to give me a ...
by tlgrooms
Fri Jun 26, 2020 3:42 am
Forum: Platform: AmigaOne X5000 - Linux Only
Topic: Fienix - Problem creating USB stick for X5000
Replies: 41
Views: 3034

Re: Fienix - Problem creating USB stick for X5000

Got the updated Fienix usb stick from AOTL today. Tried it several times. It boots and clears the screen to a flashing cursor and does nothing else. Tried copying the xorg.conf file as suggested on the usb stick I had created. Still having the problem where I never get a password prompt and CTRL + A...