Search found 15 matches

by RussellB
Sun Mar 17, 2019 12:40 pm
Forum: Platform: Classic
Topic: OS4.1 / 3.9 dualboot script
Replies: 2
Views: 1577

Re: OS4.1 / 3.9 dualboot script

I have a multiboot setup using os3.9/4.0/4.1fe and don't using any scripts. I just use the early startup menu and the bootdevice kickstart module. 3.9 will always be the default booting partition so you will need to set the bootpriority of the 3.9 partition higher than the 4.1 partition as when the ...
by RussellB
Wed Nov 07, 2018 11:32 am
Forum: Platform: Classic
Topic: FastATA1200 : which revision is supported ?
Replies: 4
Views: 4687

Re: FastATA1200 : which revision is supported ?

Yes, I do have OS4.1FE running on my 1200. To beable to install the OS you will need to connect your harddrive to your primary master and your CD/DVD drive to your primary slave as the secondary connector will not work while installing the OS. Then you can use the boot floppy and the CD should be re...
by RussellB
Wed Jul 25, 2018 10:42 am
Forum: Platform: Classic
Topic: FastATA1200 : which revision is supported ?
Replies: 4
Views: 4687

Re: FastATA1200 : which revision is supported ?

I have the MK2 and you need to use the 68k drivers from Elbox to get it to recognise devices under OS4.
by RussellB
Fri Dec 30, 2016 2:55 pm
Forum: Platform: AmigaOne XE and MicroA1-C
Topic: Rear USB ports on A1XE
Replies: 6
Views: 11053

Re: Rear USB ports on A1XE

On an unfixed board the USB ports can not detect usb devices being inserted and removed. It should be able to detect usb devices from boot up or you might have better luck using a powered usb hub.
by RussellB
Tue May 10, 2016 11:01 am
Forum: General AmigaOS
Topic: recovering files from hard drives ???
Replies: 5
Views: 5704

Re: recovering files from hard drives ???

An updated version of Partition Wizard is in A-eon's Enhancer Software Pack.
by RussellB
Wed Apr 27, 2016 9:26 pm
Forum: Platform: AmigaOne XE and MicroA1-C
Topic: Validating system boot partition on OS 4.1FE
Replies: 5
Views: 8609

Re: Validating system boot partition on OS 4.1FE

Partition Wizard doesn't work at all with 4.1FE. If you have an older version of a 4.1 CD you might be able to use that instead to fix it as that is the only thing which support FFS2.
by RussellB
Thu Jul 02, 2015 1:31 pm
Forum: Platform: AmigaOne XE and MicroA1-C
Topic: OS4.1FE did not start.
Replies: 80
Views: 80449

Re: OS4.1FE did not start.

I use a 1GB MICRON MT36LSDF12872G-133C1 PC133R PC133 CL3 ECC SDRAM SERVER MEMORY http://www.ebay.co.uk/itm/171620450837 which I luckily picked up on ebay cheap and it runs very stable for me but somebody else who has tried the same memory had problems with it but it might of not of been the memory c...
by RussellB
Wed Jul 01, 2015 11:35 am
Forum: Platform: AmigaOne XE and MicroA1-C
Topic: OS4.1FE did not start.
Replies: 80
Views: 80449

Re: OS4.1FE did not start.

If you would like to test your memory you could try

http://os4depot.net/index.php?function= ... tester.lzx

and it is best to only use only one memory module as using two can cause memory corruption unless you are really lucky to find two modules which will work together.
by RussellB
Tue Jun 30, 2015 2:31 pm
Forum: Platform: AmigaOne XE and MicroA1-C
Topic: OS4.1FE did not start.
Replies: 80
Views: 80449

Re: OS4.1FE did not start.

My setup: AmigaOne XE 800mhz G4 1GB Ram Radeon 9250 AGP card Soundblaster Live SII0680 IDE card RTL8139 Network card I had no problems at all setting up 4.1 FE on my system on a clean hard drive with a SWAP partition on my hard drive but if I use the SWAP partition for example copying more the 1GB i...
by RussellB
Sun Mar 15, 2015 9:58 pm
Forum: Platform: AmigaOne XE and MicroA1-C
Topic: AOS4.1FE PartitionWizard
Replies: 2
Views: 6145

Re: AOS4.1FE PartitionWizard

Partition Wizard doesn't work properly at all on FE it did work under 4.1 update 6. I have tested it on both my XE and classic machines and it doesn't find partitions at all.