Search found 46 matches

by esc
Wed Oct 21, 2020 3:01 am
Forum: Platform: AmigaOne X5000 - Linux Only
Topic: Kernel 5.10
Replies: 31
Views: 557

Re: Kernel 5.10

Hi, I’ve been out of the loop for a while and am just now trying to get back into things, so forgive my silly question :) But since this is the current kernel, it seems to be the best place to post my question without starting an unnecessary thread. What’s the current state of ppc Radeon support? Wh...
by esc
Mon Oct 12, 2020 8:15 am
Forum: Platform: AmigaOne X5000
Topic: AmigaOne X5000 file system and download issues
Replies: 13
Views: 468

Re: AmigaOne X5000 file system and download issues

Lesson learned - don’t use Candi. :) I tested every hardware connection in the computer and then throughout the day tried reproducing the issue - /with/ Candi running, and without. My results were 100% of the time with Candi running = download issues, and without, no issues. So in my case I can conf...
by esc
Sun Oct 11, 2020 9:20 am
Forum: Platform: AmigaOne X5000
Topic: AmigaOne X5000 file system and download issues
Replies: 13
Views: 468

Re: AmigaOne X5000 file system and download issues

Hey folks, Hopefully this can help someone else...I seem to have found the problem. Throughout the day today I’ve been able to 100% successfully reproduce the issue, both failure and success modes. The issue, it seems, is that when I have the CANDI animated background running, downloads consistently...
by esc
Sat Oct 10, 2020 8:52 pm
Forum: Platform: AmigaOne X5000
Topic: AmigaOne X5000 file system and download issues
Replies: 13
Views: 468

Re: AmigaOne X5000 file system and download issues

I spoke too soon. Downloads are freezing randomly wherever I’m trying to download from - os4depot, any random internet site...very frustrating.
by esc
Sat Oct 10, 2020 7:14 pm
Forum: Platform: AmigaOne X5000
Topic: AmigaOne X5000 file system and download issues
Replies: 13
Views: 468

Re: AmigaOne X5000 file system and download issues

No worries! Thanks for offering to assist earlier :)
by esc
Fri Oct 09, 2020 7:15 pm
Forum: Platform: AmigaOne X5000
Topic: AmigaOne X5000 file system and download issues
Replies: 13
Views: 468

Re: AmigaOne X5000 file system and download issues

Ok. I think I may know the issue.

AmiSphere downloads are consistently failing. This doesn't happen directly downloading from websites, even very large files, so AmiSphere must be killing connections for some reason. :( Would love to get all that software I paid for.
by esc
Thu Oct 08, 2020 5:53 pm
Forum: Platform: AmigaOne X5000
Topic: AmigaOne X5000 file system and download issues
Replies: 13
Views: 468

Re: AmigaOne X5000 file system and download issues

Hi, thanks for the help :) It looks like file transfers just die frequently, without explanation. My System partition is SFS 1.293 Work is same It’s worth mentioning the file xfers die when saving to RAM: also...very strange. Perhaps it’s just a network issue? Is there something I should use vs the ...
by esc
Thu Oct 08, 2020 5:51 pm
Forum: Platform: AmigaOne X5000
Topic: [fixed] New X5000 boots to white screen
Replies: 7
Views: 173

Re: [fixed] New X5000 boots to white screen

Interesting! So now that I no longer need to go to the early boot menu, I can boot directly with the KVM plugged in and switched to the X5000. However, this would really frustrate efforts to also run MorphOS/linux, so I guess this can just be my OS4 machine :) Very strange, though. Perhaps the way u...
by esc
Thu Oct 08, 2020 6:37 am
Forum: Platform: AmigaOne X5000
Topic: AmigaOne X5000 file system and download issues
Replies: 13
Views: 468

AmigaOne X5000 file system and download issues

Hey friends, I have a new X5000 that I’m itching to play with but I am running into a handful of frustrating issues. First I had problems booting, which I was able to resolve. Now my issues are mainly twofold: edit - 2 feels fixed by reinstalling the OS. Issue 1 below persists and is very frustratin...
by esc
Wed Oct 07, 2020 11:24 pm
Forum: Platform: AmigaOne X5000
Topic: [fixed] New X5000 boots to white screen
Replies: 7
Views: 173

Re: New X5000 boots to white screen

Figured it out, mostly :) 1 - uBoot does /not/ like KVM switches. I got a standalone USB keyboard and mouse and disconnected the KVM and am now able to access early boot menu. 2 - Booted USB recovery and realized there were no hard drives (!?) - took computer apart and re-seated SATA cable, which mu...