Search found 4 matches

by MagicSN
Mon Apr 01, 2013 10:12 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: X1000 and GL Apps
Replies: 2
Views: 1877

X1000 and GL Apps

Hi! I still have the problem of running 3D Accelerated apps, which complain about "cannot open an OpenGL Window/Context". My guess is I need some 3D Drivers for the Radeon Board in the X1000. Can anybody point me towards some kind of FAQ or something on the issue? Not even the MiniGL Demos run. I am...
by MagicSN
Mon Apr 01, 2013 10:06 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: An issue with X1000 and USB
Replies: 6
Views: 3070

Re: An issue with X1000 and USB

I am using the frontal USB ports (not the one on the backside of the case !!!!), using the left one for the keyboard. I do NOT use any USB Hub, I directly plug in the keyboard/mouse.

As I said, it is not a huge issue, but of course it would be great if the issue disappeared ;-)
by MagicSN
Mon Apr 01, 2013 5:53 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: An issue with X1000 and USB
Replies: 6
Views: 3070

An issue with X1000 and USB

Hello! I have a little issue with my X1000 which is really not that BIG an issue, but I thought I mention it. When I switch on my X1000 it does not react to any key presses. I have to plug off the keyboard/mouse and then plug it in again (then the X1000 recognizes it). Now I can use the mouse/keyboa...
by MagicSN
Mon Apr 01, 2013 5:33 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: X1000 hangs at boot splash screen after Intuition lib update
Replies: 6
Views: 3625

Re: X1000 hangs at boot splash screen after Intuition lib up

Not sure if this is related, but after installing Update6-53-10.lha also my X1000 hangs on the splash screen. Unplugging the USB Devices did not help in my case, though, so it might be a different issue. Booting from a Update 5 Install CD worked fine, I am now reinstalling from that CD and see if th...