Search found 49 matches

by duga
Fri Aug 03, 2018 7:20 pm
Forum: Platform: AmigaOne X5000
Topic: Updater
Replies: 6
Views: 3367

Re: Updater

duga wrote:
zzd10h wrote:Should be fixed in Updater 53.43.
What are your Updater version ?
Where can I get that? I have version 53.37.

Running 53.48 now. :)
by duga
Tue Jul 17, 2018 11:19 pm
Forum: Platform: AmigaOne X5000
Topic: Updater
Replies: 6
Views: 3367

Re: Updater

zzd10h wrote:Should be fixed in Updater 53.43.
What are your Updater version ?
Where can I get that? I have version 53.37.
by duga
Wed Mar 28, 2018 7:31 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: Sam460ex - internal sound gone
Replies: 5
Views: 20412

Re: Sam460ex - internal sound gone

Rigo wrote:Doesn't sound much like an "enhancement" to me...

Simon
Well, it's not necessarily related to the Enhancer Software. I got some problems even after downgrading. What's important is to reboot completely, not only AmigaOS. It usually solves the sound problems.
by duga
Wed Mar 14, 2018 6:09 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: Sam460ex - internal sound gone
Replies: 5
Views: 20412

Re: Sam460ex - internal sound gone

Without knowing exactly what could be the problem, I do have some advice. Remember that the third-party "Sound prefs" from Enhancer attempts to replace not only Sound Prefs, but also AHI prefs. So if you want to fallback to the originals, you should restore: - Prefs/AHI (with .info) - Prefs/Sound (...
by duga
Wed Mar 14, 2018 3:27 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: Sam460ex - internal sound gone
Replies: 5
Views: 20412

Sam460ex - internal sound gone

Sam460ex 4.1 FE update 1 Enhancer Software 1.3 (Std) Sound was working fine yesterday, did som playing around with the sound settings hoping to get a bit better sound (which I believe I got). Sound was great in Tower 57. Left the system on during the night. Today, sound locks up (constant sound when...
by duga
Sun Jan 22, 2017 5:15 pm
Forum: Platform: AmigaOne X5000
Topic: Making uBoot SD Card Backup on X5K
Replies: 10
Views: 11082

Re: Making uBoot SD Card Backup on X5K

Syntax wrote:Any one having a copy of uboot they can mail to me?
I have been playing with uboot and now its not working.

Tommy
Which parameters did you change? Have you tried to restore them to the defaults?
by duga
Sun Jan 22, 2017 5:13 pm
Forum: Platform: AmigaOne X5000
Topic: Keyboard not working
Replies: 5
Views: 6513

Re: Keyboard not working

Syntax wrote:I have tryed: Exibel gkx-5 gaming, one cheap W9840el,
A Microsoft wired keyboard 200, logitech g105, Svive sk200 and iMac keyboard. The Uboot finds all the keyboard if I type usb view but not working.
How can you type "usb view" if the keyboard isn't working?
by duga
Wed Jan 18, 2017 11:11 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: recommissioning SAM460
Replies: 60
Views: 47684

Re: recommissioning SAM460

Unless you can use the serial port by only booting from OS4.1 CD, without any harddrive? I tried to do that, but it doesn't seem to recognize the CD player. I wonder if I need to set a command. Or maybe the machine is just broken. I found the original SAM hard drive, second place in my X1000. But I...
by duga
Wed Jan 18, 2017 7:30 am
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: recommissioning SAM460
Replies: 60
Views: 47684

Re: recommissioning SAM460

Unless you can use the serial port by only booting from OS4.1 CD, without any harddrive?
by duga
Tue Jan 17, 2017 7:33 am
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: recommissioning SAM460
Replies: 60
Views: 47684

Re: recommissioning SAM460

What type of SATA card do you have? Are the SATA cables firmly connected (in both ends)?