Mui x5000

AmigaOne X5000 platform specific issues.
Post Reply
Tijatjj
Posts: 93
Joined: Tue Sep 04, 2018 4:12 am

Mui x5000

Post by Tijatjj »

Hi have problem with MUI 5.Where would I be able to get fresh copy. Need to reinstall getting errors on lines (500 etc).I have OS install and Ehancer up to version 1.5
Also looking at updates tells me Radeon RX not found Is that usual for the enhancer or is that
For the graphic version that would need to be purchased.Thanks
Tijatjj
Posts: 93
Joined: Tue Sep 04, 2018 4:12 am

Re: Mui x5000

Post by Tijatjj »

Ok so it says object in use for mui ? Also I have license key full registration
smf
Beta Tester
Beta Tester
Posts: 119
Joined: Thu Nov 17, 2011 11:16 pm

Re: Mui x5000

Post by smf »

For MUI you might need to close all MUI apps before installing it.
Or even maybe do a reboot and then install it before starting any MUI apps.
Tijatjj
Posts: 93
Joined: Tue Sep 04, 2018 4:12 am

Re: Mui x5000

Post by Tijatjj »

Thank you by the way no problems with update 2 with anything really except the clock oversized.Nice Work
User avatar
Skateman
Posts: 588
Joined: Thu Aug 10, 2017 8:36 pm
Location: The Netherlands

Re: Mui x5000

Post by Skateman »

Just reinstall the clock using updater... and the size issue is solved.
AmigaOne X5000 -> 2GHz / 16GB RAM / Radeon R7 250 / M-Audio 5.1 -> AmigaOS 4.1 FE / Ubuntu Linux
Amiga 1200 -> Recapped / 68ec020 ACA 1221ec / CF HDD / RetroNET connected to the world
User avatar
nbache
Beta Tester
Beta Tester
Posts: 1561
Joined: Mon Dec 20, 2010 7:25 pm
Location: Copenhagen, Denmark
Contact:

Re: Mui x5000

Post by nbache »

Just to make sure it is clear:

This will install the Enhancer Clock program back on top of the original Clock program of OS4. And when one day the OS version is again updated, it will again overwrite the third party Enhancer one.

Etc., etc.

Of course anyone is free to choose what suits them, but it would be beneficial if the choice was made on an informed basis.

Best regards,

Niels
Post Reply