Recommended browser

AmigaOne X1000 platform specific issues.
User avatar
SteveH
Beta Tester
Beta Tester
Posts: 90
Joined: Mon Dec 20, 2010 1:16 pm
Location: Liverpool, UK
Contact:

Re: Recommended browser

Post by SteveH »

I do like TW (in fact, I am posting with it on the X1000 now), despite its early development status - I agree it can't be used as much as I would like (for all the reasons mentioned on the Brothers' project page). I do look forward to trying out updates, though.

User avatar
SteveH
Beta Tester
Beta Tester
Posts: 90
Joined: Mon Dec 20, 2010 1:16 pm
Location: Liverpool, UK
Contact:

Re: Recommended browser

Post by SteveH »

There is now a beta of Timberwolf available from OS4depot, which I'm using at the moment - it's much better at handling sites and I find it can be used for almost everything I need on a day-to-day basis, so do give it a try.

User avatar
Slayer
Beta Tester
Beta Tester
Posts: 851
Joined: Tue Dec 21, 2010 4:19 am
Location: New Zealand

Re: Recommended browser

Post by Slayer »

I can confirm your findings SteveH, very usable indeed :D
~Yes I am a Kiwi, No, I did not appear as an extra in 'Lord of the Rings'~
1x AmigaOne X5000 2.0GHz 2gM RadeonR9280X AOS4.x
3x AmigaOne X1000 1.8GHz 2gM RadeonHD7970 AOS4.x

User avatar
ChrisH
Beta Tester
Beta Tester
Posts: 915
Joined: Mon Dec 20, 2010 9:09 pm
Contact:

Re: Recommended browser

Post by ChrisH »

The new TW is crashing all the time for me (more accurately: It stops responding to me, the CPU usage gets stick at 100%, and eventually the whole OS freezes), so unfortunately I don't find it usable at the moment. Also lacking certain functionality (which I am sure the devs are aware of).

But I was amazed that even the unoptimised (HTML5) YouTube playback seemed close to usable (sans sound), until it crashes anyway...

User avatar
Johan
Beta Tester
Beta Tester
Posts: 87
Joined: Mon Dec 20, 2010 1:33 pm
Location: Netherlands

Re: Recommended browser

Post by Johan »

That is more or less exact what muiOWB does on my system: it freezes the lot randomly. Sometimes within 10 seconds after opening muiOWB, sometimes i takes tens of minutes before it comes to a halt. There is no specific website on which it dies, there is no debug-output other than

RadeonHD.card (4): Planar pointer
RadeonHD.card (4): Truecolour pointer
RadeonHD.card (4): pointer dimensions: 46, 46



johan
~~~/\___Yet Another Stupid Enduser___/\~~~

Post Reply