Black screen after msi Radeon R9 270x installed

AmigaOne X1000 platform specific issues.
Post Reply
User avatar
electric-magic
Posts: 36
Joined: Sat Jul 28, 2012 8:04 am
Location: Paphos, Cyprus
Contact:

Black screen after msi Radeon R9 270x installed

Post by electric-magic »

Hello everyone,
Decided to go for warp 3D from amistore. Downloaded and installed OK. Bought a MSI Radeon R9 270x graphics card as per previous topic on black screen after installing,early boot screens but then am left with blank display when Workbench should appear. Mike Brantley purchased the card I have bought after previous one he had did not work XFS R9 270X and said it works fine.
I have the latest radeon drivers installed from amistore.
I have put back my original radeon card and boots fine.
Have gone through all the posts and googled but no luck. In my sys/devs/ monitors I have 4 icons Radeon, radeon HD 6800 series, voodoo and permedia 2. My monitor is a Benq GW2760s 27inch display.
Any ideas from you good folks.
Ax1000/A4000 040 D/A1200 030
User avatar
ssolie
Beta Tester
Beta Tester
Posts: 1010
Joined: Mon Dec 20, 2010 8:51 pm
Location: Canada
Contact:

Re: Black screen after msi Radeon R9 270x installed

Post by ssolie »

Capture the serial output during boot and see if you can find something in there.

See http://wiki.amigaos.net/wiki/Advanced_S ... ging_Guide for more guidance.
ExecSG Team Lead
User avatar
electric-magic
Posts: 36
Joined: Sat Jul 28, 2012 8:04 am
Location: Paphos, Cyprus
Contact:

Re: Black screen after msi Radeon R9 270x installed

Post by electric-magic »

Thank you, have ordered the cable from amigakit.
Ax1000/A4000 040 D/A1200 030
User avatar
danbeaver
Posts: 367
Joined: Thu Jan 19, 2012 9:58 pm
Location: Someplace you'd rather not be
Contact:

Re: Black screen after msi Radeon R9 270x installed

Post by danbeaver »

Does it have two monitor outputs and have you tried them both?
User avatar
electric-magic
Posts: 36
Joined: Sat Jul 28, 2012 8:04 am
Location: Paphos, Cyprus
Contact:

Re: Black screen after msi Radeon R9 270x installed

Post by electric-magic »

Yes, tried top and bottom dvi ports and the hdmi port.
Ax1000/A4000 040 D/A1200 030
Post Reply