Network-Penetrationtests & Network-Streaming Problem

AmigaOne X1000 platform specific issues.
User avatar
Raziel
Posts: 935
Joined: Sat Jun 18, 2011 4:00 pm
Location: a dying planet

Re: Network-Penetrationtests & Network-Streaming Problem

Post by Raziel »

What line do you use to mount your NAS on AmigaOS4?
People are dying.
Entire ecosystems are collapsing.
We are in the beginning of a mass extinction.
And all you can talk about is money and fairytales of eternal economic growth.
How dare you!
– Greta Thunberg

User avatar
zappa2009
Posts: 230
Joined: Tue Jun 21, 2011 12:17 pm

Re: Network-Penetrationtests & Network-Streaming Problem

Post by zappa2009 »

run <>NIL: smbfs WORKGROUP=x-surf USER=robert Service=///NAS-2TB/volume_1/ SERVER=NAS-2TB VOLUME Flac-2TB CACHE=2000000

Should I use the IP of my NAS instad the Name NAS-2TB ?
X1000 RadeonHD5450 4GB (2x2GB) DDR2-PC2-8500 Kingston HyperX 5-5-5-5-15 OS4.1.6 & Lubuntu13.04/mintppc11 with Kernel 3.8.7/3.9

User avatar
Raziel
Posts: 935
Joined: Sat Jun 18, 2011 4:00 pm
Location: a dying planet

Re: Network-Penetrationtests & Network-Streaming Problem

Post by Raziel »

zappa2009 wrote:run <>NIL: smbfs WORKGROUP=x-surf USER=robert Service=///NAS-2TB/volume_1/ SERVER=NAS-2TB VOLUME Flac-2TB CACHE=2000000

Should I use the IP of my NAS instad the Name NAS-2TB ?
C:Run >NIL: smbfs:smbfs WORKGROUP="Razielim" QUIET DEVICE=SMBFB: VOLUME=Fritz.NAS: CACHE=200 TRANSLATE="L:FileSystem_Trans/INTL.crossdos" SERVICE=//192.168.178.1/FB7390/StoreJet-Transcend-01/

This is my line which works flawlessly

And no, if your NAS is available you don't need to use the IP address, if your system know your NAS by name it's fine
People are dying.
Entire ecosystems are collapsing.
We are in the beginning of a mass extinction.
And all you can talk about is money and fairytales of eternal economic growth.
How dare you!
– Greta Thunberg

User avatar
zappa2009
Posts: 230
Joined: Tue Jun 21, 2011 12:17 pm

Re: Network-Penetrationtests & Network-Streaming Problem

Post by zappa2009 »

Thanks i will try it.

Report soon ;)
X1000 RadeonHD5450 4GB (2x2GB) DDR2-PC2-8500 Kingston HyperX 5-5-5-5-15 OS4.1.6 & Lubuntu13.04/mintppc11 with Kernel 3.8.7/3.9

User avatar
zappa2009
Posts: 230
Joined: Tue Jun 21, 2011 12:17 pm

Re: Network-Penetrationtests & Network-Streaming Problem

Post by zappa2009 »

So its better speed but its is not constant! Is flips from 0 up to 512kb/s bevor it flips from 0 tp 327kb/s.

I copy the Audio to the Internal HDD and use the NAS as Backup.

Still a Problem with Big (70MB!!!!) Files right !
X1000 RadeonHD5450 4GB (2x2GB) DDR2-PC2-8500 Kingston HyperX 5-5-5-5-15 OS4.1.6 & Lubuntu13.04/mintppc11 with Kernel 3.8.7/3.9

User avatar
zappa2009
Posts: 230
Joined: Tue Jun 21, 2011 12:17 pm

Re: Network-Penetrationtests & Network-Streaming Problem

Post by zappa2009 »

SOLVED!

I change my old NAS (D-Link_DNS313) to a newer one (Netgear ReadyNAS 102) , an what can I say : The Network is stable now.

I Download a CD.iso and copied is back. Work without Freeze. The setup was done with Odessy1.23r3 ;)

:D :D :D
X1000 RadeonHD5450 4GB (2x2GB) DDR2-PC2-8500 Kingston HyperX 5-5-5-5-15 OS4.1.6 & Lubuntu13.04/mintppc11 with Kernel 3.8.7/3.9

User avatar
trevordick
A-Eon Technology
A-Eon Technology
Posts: 1380
Joined: Mon Dec 20, 2010 1:28 pm

Re: Network-Penetrationtests & Network-Streaming Problem

Post by trevordick »

zappa2009 wrote:SOLVED!

I change my old NAS (D-Link_DNS313) to a newer one (Netgear ReadyNAS 102) , an what can I say : The Network is stable now.

I Download a CD.iso and copied is back. Work without Freeze. The setup was done with Odessy1.23r3 ;)

:D :D :D
Good to hear! :-)

TrevorD
I'm just Breezin'

Post Reply