cybppc.device

AmigaOne X1000 platform specific issues.
Post Reply
User avatar
kilaueabart
Posts: 693
Joined: Mon Mar 05, 2012 2:36 am

cybppc.device

Post by kilaueabart »

When I open Media Toolbox, I get this alert: "Couldn't use cybppc.device because there are no units attached."

I never saw such a message until I got the X1000, my third non-Classic, but when I google, it looks like a classic Amiga matter. Should I be concerned, or just annoyed?
Aloha,
Bart

User avatar
LyleHaze
AmigaOS Core Developer
AmigaOS Core Developer
Posts: 521
Joined: Sat Jun 18, 2011 4:06 pm
Location: North Florida, near the Big Bend

Re: cybppc.device

Post by LyleHaze »

Try this:

SINGLE click on the icon for Media Toolbox.
Hold down the menu (right) button and select "Information"
Left-Click on the "Icon" Tab.
In the tooltypes, put (brackets) around cybppc.device, and any other tooltypes that you don't like.

That should solve it for you.

:)

User avatar
kilaueabart
Posts: 693
Joined: Mon Mar 05, 2012 2:36 am

Re: cybppc.device

Post by kilaueabart »

I'm glad "kilaueabart" is an alias!

Will I ever learn to check "Information... > Icon" before I ask dumb questions?
Aloha,
Bart

User avatar
LyleHaze
AmigaOS Core Developer
AmigaOS Core Developer
Posts: 521
Joined: Sat Jun 18, 2011 4:06 pm
Location: North Florida, near the Big Bend

Re: cybppc.device

Post by LyleHaze »

I wish all questions were so easy to answer.

:)

Post Reply