A-EON Website registration

AmigaOne X1000 platform specific issues.
User avatar
trevordick
A-Eon Technology
A-Eon Technology
Posts: 1381
Joined: Mon Dec 20, 2010 1:28 pm

Re: A-EON Website registration

Post by trevordick »

Dan,

I checked with the webmaster and he has confirmed that your login details for the A-EON secure download area have been re-sent. Please check your spam folder. If you still have not received them please PM me.

Thanks

Trevor
I'm just Breezin'

User avatar
danbeaver
Posts: 367
Joined: Thu Jan 19, 2012 9:58 pm
Location: On the edge of the Equator in hot & humid Guam
Contact:

Re: A-EON Website registration

Post by danbeaver »

Thank you for checking! A user name and a password were sent, but don't allow access in Firefox, Chrome, nor IE; since they seem reversed (my password was my name, and the user ID was a random series of letters and numbers) I tried reversing them to no avail. I referred the email back to contact@a-eon.com from whence it came.

User avatar
Creols
Posts: 118
Joined: Mon Dec 20, 2010 5:57 pm
Location: Courbevoie, France

Re: A-EON Website registration

Post by Creols »

@Trevor :

I have to say that my ID/password is not recognized on the A-EON site.

Before my summer vacations (July), it was. Now things have changed !

Jacques Vanhove
AmigaOne XE, µA1, Sam 440ep, Sam Flex 800 MHz, Sam 460 ex, X1000 and more...

User avatar
Creols
Posts: 118
Joined: Mon Dec 20, 2010 5:57 pm
Location: Courbevoie, France

Re: A-EON Website registration

Post by Creols »

Creols wrote:@Trevor :

I have to say that my ID/password is not recognized on the A-EON site.

Before my summer vacations (July), it was. Now things have changed !

Jacques Vanhove
Last new : Today, ID/password is, for a new time, recognized. What happened ?
AmigaOne XE, µA1, Sam 440ep, Sam Flex 800 MHz, Sam 460 ex, X1000 and more...

User avatar
Christopher Follett
AmigaKit
AmigaKit
Posts: 650
Joined: Mon Feb 21, 2011 5:56 pm
Location: Wales, UK
Contact:

Re: A-EON Website registration

Post by Christopher Follett »

Creols wrote:
Creols wrote:@Trevor :

I have to say that my ID/password is not recognized on the A-EON site.

Before my summer vacations (July), it was. Now things have changed !

Jacques Vanhove
Last new : Today, ID/password is, for a new time, recognized. What happened ?
There was an issue with the server. It should all be sorted now.
Believe it was a corrupt file that caused issue.
Resolute and Industrious
Grand ruler of the yellow people and the Ultimate Amiga Empire
http://www.ultimateamiga.co.uk (Home of SONY PSP Amiga Emulator and AMOS Factory)
__________________
Customer Help & Support: http://www.amigakit.com/help

http://www.amigakit.com - the Amiga store

New Products

User avatar
Creols
Posts: 118
Joined: Mon Dec 20, 2010 5:57 pm
Location: Courbevoie, France

Re: A-EON Website registration

Post by Creols »

Christopher Follett wrote:
Creols wrote:@Trevor :

There was an issue with the server. It should all be sorted now.
Believe it was a corrupt file that caused issue.
Thank you Christopher. Things are clear today.

Jacques Vanhove
AmigaOne XE, µA1, Sam 440ep, Sam Flex 800 MHz, Sam 460 ex, X1000 and more...

User avatar
zappa2009
Posts: 230
Joined: Tue Jun 21, 2011 12:17 pm

Re: A-EON Website registration

Post by zappa2009 »

Still no access ;(
X1000 RadeonHD5450 4GB (2x2GB) DDR2-PC2-8500 Kingston HyperX 5-5-5-5-15 OS4.1.6 & Lubuntu13.04/mintppc11 with Kernel 3.8.7/3.9

User avatar
trevordick
A-Eon Technology
A-Eon Technology
Posts: 1381
Joined: Mon Dec 20, 2010 1:28 pm

Re: A-EON Website registration

Post by trevordick »

I will check your account and poke them again if your login does not work.

Trevor
I'm just Breezin'

User avatar
zappa2009
Posts: 230
Joined: Tue Jun 21, 2011 12:17 pm

Re: A-EON Website registration

Post by zappa2009 »

Thanks Trevor.

Now it works. I try it today afer the Answer-email sucsessfull ;9)
X1000 RadeonHD5450 4GB (2x2GB) DDR2-PC2-8500 Kingston HyperX 5-5-5-5-15 OS4.1.6 & Lubuntu13.04/mintppc11 with Kernel 3.8.7/3.9

Post Reply