Black Screen on Startup Help

AmigaOne X1000 platform specific issues.
User avatar
Raziel
Posts: 1058
Joined: Sat Jun 18, 2011 4:00 pm
Location: a dying planet

Re: Black Screen on Startup Help

Post by Raziel »

@nbache

Not an issue perse, but a little nuisance in Screenmode Prefs
Every headline (the ones in red) are written Capital and then non capital letter
e.g. Screen modes (take a look at the Workbench prefs too)

But on the Monitors tab
"Refresh Rates"
has two Capital letters
People are dying.
Entire ecosystems are collapsing.
We are in the beginning of a mass extinction.
And all you can talk about is money and fairytales of eternal economic growth.
How dare you!
– Greta Thunberg
User avatar
nbache
Beta Tester
Beta Tester
Posts: 1608
Joined: Mon Dec 20, 2010 7:25 pm
Location: Copenhagen, Denmark
Contact:

Re: Black Screen on Startup Help

Post by nbache »

Oh, right.

Hadn't noticed as I use the Danish localization (maintained by yours truly ;-)).

I see there's also the first tab's label of "Available Modes", and the buttons "Save Monitor" and "Revert Changes".

But "Allow FakeNative modes" should probably remain as is, "FakeNative" being more or less a name.

And the same with the labels containing VSync and HSync, right?

Best regards,

Niels
User avatar
Raziel
Posts: 1058
Joined: Sat Jun 18, 2011 4:00 pm
Location: a dying planet

Re: Black Screen on Startup Help

Post by Raziel »

Exactly, good eyes :-)

"Enable Interrupts" should probably be changed aswell
People are dying.
Entire ecosystems are collapsing.
We are in the beginning of a mass extinction.
And all you can talk about is money and fairytales of eternal economic growth.
How dare you!
– Greta Thunberg
User avatar
nbache
Beta Tester
Beta Tester
Posts: 1608
Joined: Mon Dec 20, 2010 7:25 pm
Location: Copenhagen, Denmark
Contact:

Re: Black Screen on Startup Help

Post by nbache »

Heh, I had already looked at that and thought I saw a lower case "i", but you're right - it is in fact upper case.

Thanks.

Edit: Found two more, in the mode edit window: Vertical Refresh and Confirm Changes./Edit.

I'll make a report of them all.

It's probably not going to be of a high importance, being mostly cosmetic, but on the other hand it is really easy to fix, so if someone does some other work on it some day ...

Best regards,

Niels
User avatar
Raziel
Posts: 1058
Joined: Sat Jun 18, 2011 4:00 pm
Location: a dying planet

Re: Black Screen on Startup Help

Post by Raziel »

Add some more to the cosmetic changes.

The whole (everything is all Capital letters)
Console Preferences
Notifications Preferences
URL Preferences (nearly everything)

PopupMenu Preferences - Appearance TAB - Internal Arrow
ScreenBlanker Preferences - Modules TAB - Version Info
WBSTartup Preferences - Show Progress Window (while Transparent window is fine) :-)
People are dying.
Entire ecosystems are collapsing.
We are in the beginning of a mass extinction.
And all you can talk about is money and fairytales of eternal economic growth.
How dare you!
– Greta Thunberg
User avatar
nbache
Beta Tester
Beta Tester
Posts: 1608
Joined: Mon Dec 20, 2010 7:25 pm
Location: Copenhagen, Denmark
Contact:

Re: Black Screen on Startup Help

Post by nbache »

Hmm, I'll leave those until I see what developers make of the first one.

For the programs where everything is all capital initials, at least they are consistant.

I'm hoping we'll have an internal debate at some point about this, maybe even ending up in some standard guidelines ...

Finally, I'm not a native English speaker myself, so I'm hesitant when recommending such changes.

Best regards,

Niels
User avatar
Raziel
Posts: 1058
Joined: Sat Jun 18, 2011 4:00 pm
Location: a dying planet

Re: Black Screen on Startup Help

Post by Raziel »

@nbache

Ok, now that we have deranged this thread, lets gt abck on topic...sorry :-/
People are dying.
Entire ecosystems are collapsing.
We are in the beginning of a mass extinction.
And all you can talk about is money and fairytales of eternal economic growth.
How dare you!
– Greta Thunberg
Post Reply