Quake II - OS 4.1 Patch issues

Post Reply
merlinkv
Posts: 12
Joined: Thu Jun 23, 2011 9:25 pm

Quake II - OS 4.1 Patch issues

Post by merlinkv »

Hi to all,

Yesterday I installed my recently puchased copy of Quake II. After registration I downloaded the OS 4.1 Patch, but I have some troubles with the game...

Mi computer is a Sam440ep-Flex 800Mhz, Radeon 9250 128MB and SB Live, with OS 4.1 Update 2 installed.

Quake II starts, but AHI sound is too bad at 44.100... 11.025, also the game crashes at 1024x768.

What is the best config to play this great game under OS 4.1?

Thanks in advance for any help

merlinkv
Posts: 12
Joined: Thu Jun 23, 2011 9:25 pm

Re: Quake II - OS 4.1 Patch issues

Post by merlinkv »

Hi again

Self solved..... :D

Setting WB at 1024x768 16 bit & AHI to 44.100, then, game started and.... a fantastic Quake II fully playable, smooth & fast... :D

The only issue I'm still having is with my USB Joystick Logitech Freedom 2.4 ... I cannot configure it to work under Quake 2....

Peter Gordon
AmigaOS Core Developer
AmigaOS Core Developer
Posts: 10
Joined: Sat Jun 18, 2011 8:49 am

Re: Quake II - OS 4.1 Patch issues

Post by Peter Gordon »

merlinkv wrote:Hi again

Self solved..... :D

Setting WB at 1024x768 16 bit & AHI to 44.100, then, game started and.... a fantastic Quake II fully playable, smooth & fast... :D

The only issue I'm still having is with my USB Joystick Logitech Freedom 2.4 ... I cannot configure it to work under Quake 2....
I can't remember offhand if the Quake 2 port supports joysticks. I'll check later and get back to you.

Post Reply