Stuck with Update3 (SOLVED)

This forum is for all AmigaOne 500, Sam440 and Sam460 specific issues.
Post Reply
User avatar
fingus
Posts: 35
Joined: Sat Jun 18, 2011 6:10 pm

Stuck with Update3 (SOLVED)

Post by fingus »

After the onboard Radeon M9 of my SAM440ep was broken (stripes all over the screen) i put a radeon 9250 into my pci slot. There were issues with update5 so i decided to install it again from the scratch.

My problem now is if i install Update4 USB isn't working after Kickstart-Files loaded and Bootpicture showing.

The workbench is responding on insertig/removing CD showing icon on desktop, so my guess is theres something wrong with the usb stack?


Thats things i have already tried and did not help:

- install update5 over it with boot cd
- comment EHCI-Kickstart-Module out in Kicklayout

User avatar
fingus
Posts: 35
Joined: Sat Jun 18, 2011 6:10 pm

Re: Stuck with Update3

Post by fingus »

Grr, i found the bug! I download all updates at work on my pc and decrunch it with 7zip and 7zip don't set all file-attributes right!

After downloading all updates on my SAMiga it works perfectly!

Please delete this, shame on me!!!!!

User avatar
HKvalhe
Posts: 256
Joined: Mon Sep 03, 2012 9:39 am
Location: Bergen, Norway
Contact:

Re: Stuck with Update3

Post by HKvalhe »

fingus wrote:Grr, i found the bug! I download all updates at work on my pc and decrunch it with 7zip and 7zip don't set all file-attributes right!

After downloading all updates on my SAMiga it works perfectly!

Please delete this, shame on me!!!!!
My dear friend :) We all do mistakes :) I now hope everything will be just fine :) Glad you found the bug :)
Helge Kvalheim, Norway
AmigaOne 500 @ 1.15Ghz Samsung SSD 840 EVO 500GB, AmigaOS 4.1 Final, 2GB DDR2, Sapphire Radeon HD 6670 1GB GDDR5 PCI-E, ESI@Juli XTe PCIe audio

Post Reply