X-Surf + RapidRoad in A4k with AOS4.1 FE Classic?

A forum for Classic Amiga specific support issues.
Post Reply
spud
Posts: 10
Joined: Mon Jul 03, 2017 9:07 am

X-Surf + RapidRoad in A4k with AOS4.1 FE Classic?

Post by spud »

My internet searches do not give definitive answers.

According to HD-zone X-Surf 100 is supported in AOS 4.1 FE Classic. Correct? Which driver to use? I read some drivers are unstable.

What is unclear to me, is the RapidRoad, that sits on top of the X-Surf-100, supported out of the box by AOS 4.1 FE Classic?

My Highway card works out of the box. No need to install Poseidon, AOS 4.1 FE Classic seems to come with a built in USB driver.

Thanks!

Benny
Posts: 59
Joined: Fri Nov 11, 2011 8:03 pm

Re: X-Surf + RapidRoad in A4k with AOS4.1 FE Classic?

Post by Benny »

spud wrote:My internet searches do not give definitive answers.

According to HD-zone X-Surf 100 is supported in AOS 4.1 FE Classic. Correct? Which driver to use? I read some drivers are unstable.

What is unclear to me, is the RapidRoad, that sits on top of the X-Surf-100, supported out of the box by AOS 4.1 FE Classic?

My Highway card works out of the box. No need to install Poseidon, AOS 4.1 FE Classic seems to come with a built in USB driver.

Thanks!
Yes, I'm using the 68000 driver of the X-Surf 100.


I don't have an answer for the Rapidroad, anyone else ?

smf
Beta Tester
Beta Tester
Posts: 110
Joined: Thu Nov 17, 2011 11:16 pm

Re: X-Surf + RapidRoad in A4k with AOS4.1 FE Classic?

Post by smf »

Icomp have not made any Sirion(the os4.1 usb stack) drivers for Rapidroad so you have to use the poseidon driver and poseidon under os4.1.

Post Reply