Updates do not work properly

A forum for general AmigaOS 4.x support questions that are not platform-specific
User avatar
Amiguy
Posts: 18
Joined: Mon May 15, 2017 8:01 pm

Re: Updates do not work properly

Post by Amiguy »

@nbache

This is version 2.39 of AmiUpdate as you guessed. Looking more closely, I notice due AmiUpdate scans all the files on the local disk, then synchronizes them according to their source and according to their availability.

Thank you in any case for your return and a hello friendly from France ;)
Amiga Forever 7 Plus Edition which emulates AmigaOS4.1 FE Classic
AmigaOne X5000 2 GHz / 8 GB Ram - Radeon R7 250X - AmigaOS4.1 FE

User avatar
nbache
Beta Tester
Beta Tester
Posts: 1463
Joined: Mon Dec 20, 2010 7:25 pm
Location: Copenhagen, Denmark
Contact:

Re: Updates do not work properly

Post by nbache »

Yes, that sounds right. You can study more closely what it does by saving the log (go into the Updates prefs on the last tab and set a destination on disk for the log, and optionally also set the checkmark below it to get a more detailed log file).

And hello back to you :-).

Best regards,

Niels

User avatar
Rigo
AmigaOS Core Developer
AmigaOS Core Developer
Posts: 349
Joined: Mon Jan 17, 2011 9:42 pm

Re: Updates do not work properly

Post by Rigo »

Minuous wrote: Could you remove my apps from AmiUpdate please, they would be ....
Done

Simon

User avatar
simulant
Posts: 38
Joined: Sat May 25, 2019 1:28 pm

Re: Updates do not work properly

Post by simulant »

Hi can anyone please help me out with AmiUpdate.

I have version 2.43 installed on my X5000.

However I can't update to 2.47 or anything newer than I have. I've already set the update server to codebench but no updates are found.

I also went to the amiupdate website and to the Downloads section to try to manually download and update but I can't find any links to the newer versions.

Does anyone have a copy of anything after 2.43 they can send me or let me know what the link is to download the latest version please?

Thanks for any help

User avatar
Rigo
AmigaOS Core Developer
AmigaOS Core Developer
Posts: 349
Joined: Mon Jan 17, 2011 9:42 pm

Re: Updates do not work properly

Post by Rigo »

I have updated the full archive from the downloads page to 2.47.

See http://amiupdate.codebench.co.uk/index. ... =downloads for access to the archive.

Simon

User avatar
simulant
Posts: 38
Joined: Sat May 25, 2019 1:28 pm

Re: Updates do not work properly

Post by simulant »

Great thanks Simon :)

Post Reply