Update 3 + uA1c problem

A forum for general AmigaOS 4.x support questions that are not platform-specific
Post Reply
VooDoo
Posts: 5
Joined: Sat Jun 18, 2011 7:56 am

Update 3 + uA1c problem

Post by VooDoo »

Heya ppl...First need to say thanx for this update and hard work on it..

After installing this update have some problem..

Yam and IBrowse is not working anymore.. DSI error all the time when try to strat it..

Reseting via ctrl + a + a (USB logitech keyboard) is not working OK,after using this combination AmigaOS is reseting and get in AmigaDOS not loading WB..But when using reset option from Reboot system menu all is ok!

For now have only this problem,get testing.

Thanx for helping..

My config : uA1c + 256 mb

User avatar
davebraco
Beta Tester
Beta Tester
Posts: 139
Joined: Sat Jun 18, 2011 7:06 am
Location: Belgium
Contact:

Re: Update 3 + uA1c problem

Post by davebraco »

Did you try with another USB keyboard?
I try with an apple pro and a Z Merc keyboard and I don't have any problem in reseting the Amiga OS on the µA1.

About YAM and iBrowse you could check this post :
http://forum.hyperion-entertainment.biz ... f=14&t=271
µA1 256mo SATA -> lend to a dev
A1200PPC 256Mo MediatorTX Radeon9250 SATA RTL8029 SOLO-1
Sam440ep 533mhz 512mo 64Go SSD
Sam460ex 1150mhz 2Go RadeonHD 6570LP ENVY24HT
AmigaOne X1000 4Go SSD R9 270X Catweasel MK4
AmigaOne X5000 -> work in progress

VooDoo
Posts: 5
Joined: Sat Jun 18, 2011 7:56 am

Re: Update 3 + uA1c problem

Post by VooDoo »

davebraco wrote:Did you try with another USB keyboard?
I try with an apple pro and a Z Merc keyboard and I don't have any problem in reseting the Amiga OS on the µA1.

About YAM and iBrowse you could check this post :
http://forum.hyperion-entertainment.biz ... f=14&t=271
Now try old PS2 keyboard and resting is OK.Dont know where is problem wiht Logitech keyboard, all buttons is working OK , only when reseting have strange situation ..after resting AmigaOS get in DOS not loading WB.. like some startup problem?

Post Reply