Search found 478 matches

by musa
Tue Feb 16, 2021 7:09 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000 - Linux Only
Topic: Kernel 5.11
Replies: 25
Views: 1387

Re: Kernel 5.11

Hi
Kernel 5.11 on mint32.
Also testet with Debian 10 and work.
kernel_5.11_mint32.png
by musa
Sun Feb 14, 2021 5:00 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000 - Linux Only
Topic: ipv6: MLD:
Replies: 6
Views: 305

Re: ipv6: MLD:

hi Christian.
Tried deleting xorg.conf and also changing it without success.
The best is a flashing cursor. Now I am replacing both Fedora and Remix17.
Thank you for always being there to help.
Peter
by musa
Sun Feb 14, 2021 12:37 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000 - Linux Only
Topic: ipv6: MLD:
Replies: 6
Views: 305

Re: ipv6: MLD:

Could you please check /etc/network/interfaces ? Thanks Hi Christian Fedora is built differently so I did not find the file there. In remix17 I found errors in / etc / network / interfaces and corrected them. Now the ipv6 error disappeared but I can not get remix17 to go into graphical inderface. I...
by musa
Sat Feb 13, 2021 6:37 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000 - Linux Only
Topic: ipv6: MLD:
Replies: 6
Views: 305

Re: ipv6: MLD:

xeno74 wrote: Sat Feb 13, 2021 5:19 pm

Which Linux distribution do you use? MintPPC? Did you upgrade it?

Thanks
Hi
Fedora and Ubuntu remix 17. No problem with Debian or Mint
Thanks
by musa
Sat Feb 13, 2021 6:33 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000 - Linux Only
Topic: Kernel 5.11
Replies: 25
Views: 1387

Re: Kernel 5.11

Hi.
Mintppc32 from the MintPPC32-x5000 usb images . Make a new fstab and emthy the boot folder.Then DD to a emthy partion and bootet with
vmlinux-5.11 rc7
mint-k-5.11-rc7.png
by musa
Sat Feb 13, 2021 3:33 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000 - Linux Only
Topic: ipv6: MLD:
Replies: 6
Views: 305

ipv6: MLD:

Hi
I got this error
ipv6: MLD: clamping QRV from 1 to 2 .
It stop the system to boot into graphical user interface .
someone who knows how to get rid of this error
Thanks
by musa
Wed Feb 10, 2021 5:31 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: How to boot a second copy of amiga os 4.1 fe ?
Replies: 3
Views: 233

Re: How to boot a second copy of amiga os 4.1 fe ?

My guess is you are loading the correct Kickstart, but when it then starts to load the system (WB etc.), it takes it from the partition with the highest boot priority, which is probably your old installation. There are (at least) two ways around it. The easiest it to go into the CFE command line an...
by musa
Wed Feb 10, 2021 10:30 am
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: How to boot a second copy of amiga os 4.1 fe ?
Replies: 3
Views: 233

How to boot a second copy of amiga os 4.1 fe ?

Hi I would like to be able to boot an extra edition of amigaos. I have installed a completely clean copy without any programs. It is to be able to test and as a security boot if there are boot errors on my main system. I use hard disk 1 for amigaos. Partion 1 is a small passion for amigaboot.of. Par...
by musa
Tue Feb 02, 2021 10:10 am
Forum: Platform: AmigaOne X1000 - Linux Only
Topic: Kernel 5.11
Replies: 25
Views: 1387

Re: Kernel 5.11

Hi I have today booted from usbdisk mintppc32-x5000.img with kernel 5.11_r6 By empty the boot folder and inserting an xorg.conf file the system booted without problems. so the conclusion must be that Mintppc32 also is available for amigax1000. Sorry no picture Error ERROR Sorry, the board attachment...
by musa
Sat Jan 30, 2021 7:28 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000 - Linux Only
Topic: Debian/mint
Replies: 6
Views: 278

Re: Debian/mint

Hi Musa, Do you also use the Network Manager? BTW, enp9s4 isn’t correct in your /etc/network/interfaces (see your output of ifconfig -a ). Cheers, Christian Yes there it is :) changed enp9s4 to enp6s6s and restart network I I can ping my other computer. Networking works now many thanks now i can up...