Search found 27 matches

by Mark Sealey
Sat Mar 09, 2019 10:51 am
Forum: Platform: Classic
Topic: OS3.1.4 modules disks Why/what`s the difference ?
Replies: 4
Views: 3459

Re: OS3.1.4 modules disks Why/what`s the difference ?

Hello awesome people.....I'm building a backup SD card for my A600 Furia...after a clean install of OS4.1.4......but it never asked for the Modules disk...do I just copy over the A600 modules into there respective draws ?

Thank you
by Mark Sealey
Sun Feb 03, 2019 5:51 pm
Forum: Platform: Classic
Topic: Problem after install wb 3.1.4 on ACA500+
Replies: 7
Views: 3715

Re: Problem after install wb 3.1.4 on ACA500+

did you sort this issue out...?
by Mark Sealey
Wed Nov 07, 2018 9:10 pm
Forum: Platform: Classic
Topic: 3.1.4 and Deficons
Replies: 6
Views: 3331

Re: 3.1.4 and Deficons

What does deficons do ?
by Mark Sealey
Sun Nov 04, 2018 2:32 pm
Forum: Platform: Classic
Topic: 3.1.4 ROM A500
Replies: 3
Views: 2551

Re: 3.1.4 ROM A500

Ive seen a post somewhere with a link to a site that you can send the Rom file and they burn it to a eprom and post it to you. Google is your friend lol
by Mark Sealey
Sun Nov 04, 2018 2:25 pm
Forum: Platform: Classic
Topic: 3.1.4 and Deficons
Replies: 6
Views: 3331

Re: 3.1.4 and Deficons

Previously I was using Workbench 3.1 with Newicons 4.6 installed on it. After update to 3.1.4 Deficons stops working. I see only default icons for project, tool and so on. No file type recognition. I've been building my A600 Furia with OS 3.1.4 for a few weeks....I use Peter K's icon library....v46...
by Mark Sealey
Sat Oct 27, 2018 1:48 pm
Forum: Platform: Classic
Topic: OS3.1.4 modules disks Why/what`s the difference ?
Replies: 4
Views: 3459

OS3.1.4 modules disks Why/what`s the difference ?

Hi all......hope you are well... :D Question: Whats the difference between the A600/A500/A2000 modules disks....? I seemed to have more joy with A2000 modules on my A600 than i did with A600 Modules when i did my Install....Are they CPU specific...? My A600 has 20/33 88882/40 And wonder if im runnin...
by Mark Sealey
Thu Oct 25, 2018 12:20 pm
Forum: Platform: Classic
Topic: MagicWB colours in 3.1.4
Replies: 2
Views: 1925

Re: MagicWB colours in 3.1.4

Guess you have sorted this problem as theres no reply :(
by Mark Sealey
Wed Oct 24, 2018 8:16 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: Blank WB (no icons) after 3.1.4. install
Replies: 7
Views: 4090

Re: Blank WB (no icons) after 3.1.4. install

Ok...small steps......can you boot from the install disk ?

If you can boot that....and can see the boot partition have a look around....check its ok

Ok what file system are you using ? I use pfs3 aio
by Mark Sealey
Fri Oct 12, 2018 6:12 pm
Forum: Platform: Classic
Topic: Os 3.1.4 issues (ffs or pfs3/Loadmodule)
Replies: 6
Views: 3021

Re: Os 3.1.4 issues (ffs or pfs3/Loadmodule) SOLVED/fixed

Managed to get some Eproms and burnt a 3.1.4 Rom....that fixed it....no need for loadmodule anymore.
by Mark Sealey
Wed Oct 10, 2018 6:16 pm
Forum: Platform: Classic
Topic: Boot issues with OS3.14 (cc0/cpu cash)
Replies: 12
Views: 6713

Re: Boot issues with OS3.14 (cc0/cpu cash)

This could be true....I have a A600 Furia card running 020/33 88882/40 9.5meg fast....32gb sd card...2meg chip For me to use the pcimca slot I have to disable 4meg fast ram....tbh I don't plan on using a pcimca slot....I just wanted to boot normally....and not have to disable stuff in the early star...