Search found 90 matches

by mbrantley
Thu Mar 21, 2013 6:40 am
Forum: Platform: AmigaOne X1000 - Linux Only
Topic: Configuring MintPPC installation
Replies: 22
Views: 19251

Re: Configuring MintPPC installation

mechanic, my good buddy.... some combination of your last two suggestions, or maybe one or the other since I did both, has solved the problem. Thank you!
by mbrantley
Sat Mar 16, 2013 5:33 am
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: Is there a supported PCIe ethernet card?
Replies: 2
Views: 2393

Re: Is there a supported PCIe ethernet card?

OK. Thanks for the information, Trevor.
by mbrantley
Mon Mar 04, 2013 7:02 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000 - Linux Only
Topic: Configuring MintPPC installation
Replies: 22
Views: 19251

Re: Configuring MintPPC installation

I see ALSA but not SoundBlaster among the choices. Selecting either Default of ALSA plays from the onboard audio output, Most times, there is noise in the output that makes it impossible to use. Once in a while, the playback is just fine. Seems like a previous Debian install (which I have deleted) g...
by mbrantley
Mon Mar 04, 2013 6:53 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: Is there a supported PCIe ethernet card?
Replies: 2
Views: 2393

Is there a supported PCIe ethernet card?

Is there a supported PCIe ethernet card that will work with AmigaOS on my X1000? I currently use the provided PCI ethernet card in a PCIe adapter, but I'd like to have something more secure and less "wiggly." I may investigate a more secure mount for what I've got (perhaps just need a half...
by mbrantley
Sun Mar 03, 2013 5:02 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000 - Linux Only
Topic: Configuring MintPPC installation
Replies: 22
Views: 19251

Re: Configuring MintPPC installation

Blender: F11. So simple yet so effective. Now I have no excuse but to learn to use it! Thanks a lot. elginseam, I am glad you found that little trick helpful. I discovered it my accident -- probably while reaching for F12 to render something. Blender 2.63 with video acceleration under MintPPC is ve...
by mbrantley
Tue Feb 26, 2013 11:29 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: Dual GFX setup with single Radeon HD 6870 1GB
Replies: 1
Views: 1581

Re: Dual GFX setup with single Radeon HD 6870 1GB

Smarter people than me will respond fairly quickly, I bet... but I don't think we have any support in AmigaOS for multiple displays out of a single card, even though the hardware itself would support this. I have two RadeonHD cards in my X1000 to feed my two displays. One is a fairly high-end card (...
by mbrantley
Tue Feb 26, 2013 4:55 am
Forum: Platform: AmigaOne X1000 - Linux Only
Topic: Configuring MintPPC installation
Replies: 22
Views: 19251

Re: Configuring MintPPC installation

Finally got back to MintPPC. Thanks, folks, again for the suggestions in this thread. Indeed, marking xscreensaver for reinstall did solve the problem with the screen saver. Now I have disabled it complely, because it was annoying as it was previously set to blank the screen after such a short time....
by mbrantley
Fri Feb 01, 2013 3:32 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000 - Linux Only
Topic: Configuring MintPPC installation
Replies: 22
Views: 19251

Re: Configuring MintPPC installation

Guys, thanks for the responses. Sorry I have not been back to this thread earlier. I have not had an opportunity to get back into MintPPC and do any tweaking, but I expect I'll be able to do so over the weekend. I'll be sure to post back to the thread and let you know my progress.
by mbrantley
Wed Jan 30, 2013 9:00 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: set up to read floppies on X1000?
Replies: 34
Views: 14783

Re: set up to read floppies on X1000?

You need a CatWeasel PCI card and a floppy disk drive. I am doing this with a CatWeasel Mark IV card in my X1000 after having relocated my PCI network card with a PCIe adapter to free a PCI slot. I have read that an earlier version of the CatWeasel will be going back into production. The one I have ...
by mbrantley
Sun Jan 27, 2013 10:23 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: X1000 graphics corruption
Replies: 15
Views: 6931

Re: X1000 graphics corruption

2. The PPaint screen has colored spots left in the paint area when I move the pointer around without pressing any buttons. This doesn't occur on my SAM or uA1. I can offer a suggestion to help with at least this problem with this program. I have had 3 or 4 different RadeonHD cards in my X1000 over ...