Search found 342 matches

by Hypex
Tue May 25, 2021 4:29 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000 - Linux Only
Topic: Presenting the X1Boot Manager!
Replies: 35
Views: 2964

Re: Presenting the X1Boot Manager!

I successfully tested all 5.13 kernels on my X1000 but I booted them directly from the CFE. I tested again tonight and it must have been a glitch. 5.13 does work for me. But something has happened to my Fienix as it keeps booting in maintenance mode. Did you get a chance to test out X1Boot to see i...
by Hypex
Tue May 25, 2021 4:23 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000 - Linux Only
Topic: Presenting the X1Boot Manager!
Replies: 35
Views: 2964

Re: Presenting the X1Boot Manager!

Your set up is slightly more complicated than mine musa. I was booting Linux off USB for years and had these CFE menus set up. But then I found a GZipped image could be loaded off HDD which was good. Until I got my X1Boot working and simplified it with one AmigaBoot menu. So tonight I duplicated my ...
by Hypex
Mon May 24, 2021 5:05 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000 - Linux Only
Topic: Presenting the X1Boot Manager!
Replies: 35
Views: 2964

Re: Presenting the X1Boot Manager!

I realised after posting that that it won't matter if plug another amigaboot in the menu as it will look for all bootable volumes anyway. But let's continue on. I just did some digging. How many OS4 volumes do you have and what is your CFE variable amigaboot_quiet set to? Do you see AmigaBoot at all...
by Hypex
Sun May 23, 2021 4:44 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000 - Linux Only
Topic: Presenting the X1Boot Manager!
Replies: 35
Views: 2964

Re: Presenting the X1Boot Manager!

Hi Hypex How do you bring up the menu during startup? Hi musa and thanks for your interest. The menu should automatically come up in the standard AmigaBoot menu and look like another OS4 volume, except it will have the entry name you give it. The only thing I know to stop it would be a non bootable...
by Hypex
Sun May 23, 2021 12:37 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000 - Linux Only
Topic: Presenting the X1Boot Manager!
Replies: 35
Views: 2964

Re: Presenting the X1Boot Manager!

Thanks guys! Hope it's useful for you. Already used it to install a latest kernel.

I now realise I should left a place holder. There's bound to be an update in future eventually. :-)
by Hypex
Fri May 21, 2021 5:12 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000 - Linux Only
Topic: Presenting the X1Boot Manager!
Replies: 35
Views: 2964

Presenting the X1Boot Manager!

Hello everyone! I'm excited to finally release the X1Boot Manager into the X1000 Linux world! :-D The X1Boot Manager is the culmination of a two year research and development project and then some I call the X1Boot Project. The aim of the X1Boot Project was to prove if: 1. Linux could be booted dire...
by Hypex
Fri May 21, 2021 12:20 am
Forum: Platform: AmigaOne X1000 - Linux Only
Topic: Fienix package manager?
Replies: 2
Views: 211

Re: Fienix package manager?

I tried dpkg and yes it works but it doesn't work from the desktop. I'm after a desktop frontend so I can open a file on the desktop and install it that way.
by Hypex
Thu May 20, 2021 5:39 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000 - Linux Only
Topic: Fienix package manager?
Replies: 2
Views: 211

Fienix package manager?

Hello. I've been wanting to install some deb files but found my Fienix install doesn't have a desktop package manager. It has Synaptic but it won't handle debs. In the least I can't see a way to open debs with it. All debs open up in Egrampa and it won't let me use Synaptic. I'm a bit lost here. I t...
by Hypex
Tue May 11, 2021 3:49 am
Forum: Platform: AmigaOne X1000 - Linux Only
Topic: Kernel 5.13
Replies: 34
Views: 1696

Re: Kernel 5.13

xeno74 wrote: Wed May 05, 2021 12:33 pm In addition, a nice background image for your desktop:
Nice, where is the AmigaOne going? :)
by Hypex
Mon May 10, 2021 5:08 pm
Forum: Forum Questions
Topic: Issue logging in
Replies: 0
Views: 154

Issue logging in

Hi.

I have been seeing an issue when logging in. I keep getting a "form invalid" error when sending the log in. When I am able to log in it tends to time out before I can post a message. I have seen this behaviour on other forums but haven't seen it here. :?: