Search found 552 matches

by chris
Wed Sep 14, 2011 11:18 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: weird problem with upd3 - dos.library?
Replies: 21
Views: 14679

Re: weird problem with upd3 - dos.library?

My TBimages is "5,246,848 bytes in 5,257 files" Using a 600MHz Sam440EP here (ie. non-Flex) I removed the PDF from my TBImages directory which makes it the same size as yours. I retested WorkBench copy from SFS partition to RAM :and got 22 seconds without the PDF file. Based on CPU speed,...
by chris
Tue Sep 13, 2011 6:47 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: Wrong preferred language selected
Replies: 10
Views: 7776

Re: Wrong preferred language selected

@ssolie

Excellent, thanks.

The current public locale.library is pretty old (v53.3 (19/07/2009) - I guess not been in any updates since release) so doesn't surprise me if it has been fixed already.

@tonyw

I did report it somewhere ages ago but don't remember the outcome.
by chris
Mon Sep 12, 2011 10:21 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: Wrong preferred language selected
Replies: 10
Views: 7776

Re: Wrong preferred language selected

Niels I'm glad you could reproduce this. I just tried Tony's suggestion of only "english, german" and everything still comes up in German. I then tried the non-Euro version of English and everything works as it should. So maybe it is a character set problem? Locale is not recognising built...
by chris
Sun Sep 11, 2011 6:31 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: weird problem with upd3 - dos.library?
Replies: 21
Views: 14679

Re: weird problem with upd3 - dos.library?

I've just tried the same test (using WB) from an SFS partition to RAM, and it took nearly 3 minutes! There is clearly something wrong in dos.library or the device drivers. I usually use JXFS (that's where YAM is) but TBImages happens to be on my boot partition, so has to be SFS. I didn't mention th...
by chris
Sun Sep 11, 2011 4:12 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: Wrong preferred language selected
Replies: 10
Views: 7776

Wrong preferred language selected

In Locale prefs there is a list of "preferred languages". The top language is the one which should be selected first is available, then the next, etc. However, WB and several other apps seem to be selecting the last entry in the list as the language to use. eg. set preferred languages to: ...
by chris
Sun Sep 11, 2011 4:02 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: weird problem with upd3 - dos.library?
Replies: 21
Views: 14679

Re: weird problem with upd3 - dos.library?

Since the programs you tested are probably loading a lot of small files, I decided to run a copy test using AISS TBImages directory. That directory is only 7+MB in size but contains over 5000 tiny image files and a PDF. Results with Update3 dos library: copy TBImages from SFS2 partition to Ram: = 3...
by chris
Fri Sep 09, 2011 6:57 pm
Forum: General Developer Support
Topic: [FIXED] popupmenu causes intuition freeze
Replies: 22
Views: 20798

Re: popupmenu causes intuition freeze

I have been completely unable to create a test case for this, so there must be some other forces at play. No signal available anymore ? I had considered that possibility and allocated about ten signals so signal #21 was allocated (which my faulty app was allocating). Still no problem. I had also pr...
by chris
Thu Sep 08, 2011 10:53 pm
Forum: General Developer Support
Topic: [FIXED] popupmenu causes intuition freeze
Replies: 22
Views: 20798

Re: popupmenu causes intuition freeze

I have been completely unable to create a test case for this, so there must be some other forces at play.
by chris
Thu Sep 08, 2011 10:51 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: Sam440ep_setup breaks USB with Update 3
Replies: 44
Views: 32235

Re: USB keyboard & mouse freezing frequently since Update 3

I've had no problems with my hub - it's a USB2 powered one which I've owned since the dark ages, and has worked flawlessly on my AmigaOne G4-XE since the first USB-supporting pre-releases of 4.0, and on my SAM440 with all iterations of 4.1, plus any other computers running whichever OS that I happen...
by chris
Wed Sep 07, 2011 9:25 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: weird problem with upd3 - dos.library?
Replies: 21
Views: 14679

Re: weird problem with upd3 - dos.library?

I too have noticed that YAM is taking quite a lot longer for its "Loading Folders" stage since update 3. I am using a JXF4 partition. I would say that my version of YAM is taking about 5 or more seconds longer than it used to. Loading YAM seems fine here, but when I close it it updates in...