Search found 55 matches

by acmn
Tue Sep 04, 2012 5:25 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: System is freezing
Replies: 45
Views: 41952

Re: System is freezing

What about this: I removed ScreenBlanker from WBStartup and there is no freezing problem anymore.
11 hours gone...
by acmn
Mon Sep 03, 2012 2:49 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: PlayCD.
Replies: 14
Views: 13949

Re: PlayCD.

Hi, I took the liberty of capturing the output from the Amigaone 500's SM502 chip using the very latest SM502 sound driver and mixer, configured exactly as stated in the instructions for the new driver. Here is a download link to the .wav file I created. The song is pretty easily identifiable, and ...
by acmn
Sun Sep 02, 2012 4:21 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: PlayCD.
Replies: 14
Views: 13949

Re: PlayCD.

tonyw wrote:Can you describe the corruption?

Clicks?

Drop-outs (missing bits) ?

Distortion?
The sound is distorted, cracked, I would say.
by acmn
Sat Sep 01, 2012 6:35 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: PlayCD.
Replies: 14
Views: 13949

Re: PlayCD.

Odd. Seems to me that some AmigaOne 500 owners have reported
that the sound is ok...MK
by acmn
Sat Sep 01, 2012 2:13 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: PlayCD.
Replies: 14
Views: 13949

Re: PlayCD.

Thank you, Petrol. I should have studied the icon information of PlayCD more carefully. But what about the sound, why is it corrupted? The version numbers of my audio files are: Devs:DOSDrivers/AUDIO 1.0 Devs:ahi.device 6.6 Devs:audio.device 53.2 Devs:AHI/sm502.audio 6.3 (12.5.12) Devs:AudioModes/SM...
by acmn
Sat Sep 01, 2012 8:57 am
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: PlayCD.
Replies: 14
Views: 13949

PlayCD.

PlayCD is not working in my AO500. It opens ok and plays the track but there is
no sound. I've had this problem from the very beginning and and there is
still no remedy after update 5. And the sound, if ever heard from any other
sources, is corrupted...MK
by acmn
Fri Aug 24, 2012 7:52 am
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: OS4.1 Update 5.
Replies: 22
Views: 30842

Re: OS4.1 Update 5.

Niels.

So, it seems that I can not use new PCIGraphics.card file in my AO500 which
has onboard graphics. Can you comment on that...
by acmn
Thu Aug 23, 2012 2:26 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: OS4.1 Update 5.
Replies: 22
Views: 30842

Re: OS4.1 Update 5.

This I found out. The startup-sequence in update 5 is same for all platforms...interesting...
by acmn
Tue Aug 21, 2012 6:22 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: OS4.1 Update 5.
Replies: 22
Views: 30842

Re: OS4.1 Update 5.

So, you are right, this command might cause the problem...
by acmn
Tue Aug 21, 2012 6:15 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: OS4.1 Update 5.
Replies: 22
Views: 30842

Re: OS4.1 Update 5.

Here are the version numbers of P96LoadDefaultMonitor in update 4 and 5 (taken from information window):

Update 4: 1.1 (7.1.11) 68 356 bytes
Update 5: 53.1 (8.6.12) 7 756 bytes

Unbelievable, I must say...