Search found 55 matches

by acmn
Mon Oct 28, 2013 5:57 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: Problem with Mixer
Replies: 30
Views: 33221

Re: Problem with Mixer

This is the normal behavior. So you have to remove the usb stick when doing a cold boot . If that's normal, then how come my friend's AmigaOne Micro (uA1-c) does not suffer from this problem? Just made a test with it using that same usb stick. Micro booted just fine.... http://www.intuitionbase.com...
by acmn
Sun Oct 27, 2013 3:22 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: Problem with Mixer
Replies: 30
Views: 33221

Re: Problem with Mixer

Moaning, moaning, moaning,... This has nothing to do with the audio problem in hand, but If I may. I'd like to handle another "irritating" issue concerning my AmigaOne500... Is this normal? When I start my amy with usb stick (having backup of WB) inserted, it won't boot at all...it just tu...
by acmn
Sat Oct 26, 2013 10:26 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: Problem with Mixer
Replies: 30
Views: 33221

Re: Problem with Mixer

Thank you Raziel. I bought the card from Acube Systems. Seems to me it has no real name (it is named as Envy24HT PCIe sound card), but here are the specs:  Inputs: CD-IN 4-pin Header (Signal: L-G-G-R) CD-IN 4-pin Header (Signal: G-R-G-L) Mono Microphone S/PDIF Optical (Connect to S/PDIF Optical Ou...
by acmn
Fri Oct 25, 2013 2:11 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: Problem with Mixer
Replies: 30
Views: 33221

Re: Problem with Mixer

Tampering with the envy files somehow left a "stain" in my system preventing the Mixer from working properly (or at all). Always thought that these kind of things can happen only in Microsoft world... Deleting Mixer.prefs does not help... MIXER1_35 NRCARDS_ 1 BEGINPRP DRVRNAME 6 SAM460 5 0...
by acmn
Fri Oct 25, 2013 8:44 am
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: Problem with Mixer
Replies: 30
Views: 33221

Re: Problem with Mixer

Yes, I have update 6 installed. Latest update was for the Mixer. Mixer did work when I was using on-board sound. Works no more after I copied Envy files to their places. Removing them didn't help... Just tried, AmiUpdate didn't update that Envy audio file in Devs:AHI... 5.Workbench:> c:version Devs:...
by acmn
Thu Oct 24, 2013 7:12 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: Problem with Mixer
Replies: 30
Views: 33221

Re: Problem with Mixer

AmiUpdate doesn't update Envy files because they are not recognized by AHI. It sees that there is nothing to be updated. Someone should send me those newer files. Will these newer files sort the Mixer problem? I doubt it. Once again: If I run the Mixer, the gui does not show up and some programs (e....
by acmn
Thu Oct 24, 2013 5:26 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: Problem with Mixer
Replies: 30
Views: 33221

Re: Problem with Mixer

Mine is version 5.12. Where do I get the new one?

6.Workbench:> c:version Workbench:Devs/AHI_out/Envy24HT.audio
Envy24HT.audio 5.12
by acmn
Thu Oct 24, 2013 8:16 am
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: Problem with Mixer
Replies: 30
Views: 33221

Re: Problem with Mixer

The mystery is that after restoring my system (taking Envy-files out of drawers Devs/AHI and devs/AudioModes) Mixer still doesn't work. If I run it, gui doesn't show up and the system sort of locks up by making some programs (e.g. Find) unfunctional. Maybe the poblem is in Mixer.prefs which looks li...
by acmn
Wed Oct 23, 2013 2:14 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: Problem with Mixer
Replies: 30
Views: 33221

Problem with Mixer

My mixer doesn't work anymore, gui does not show up. But the system locks up, e.g. "find" is not functioning. This happend after I tried to set up my Envy card, transfering files "Envy24.audio" and "ENVY24" to drawers Devs/AHI and Devs/AudioModes. And the system locks u...
by acmn
Mon Aug 26, 2013 6:33 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: Network speed slow on SAM460...normal?
Replies: 14
Views: 20757

Re: Network speed slow on SAM460...normal?

Here are my results:
Download speed: 21.51Mbps
Upload speed: 0.359Mbps.

Receiving constantly strangely low upload speeds...MK