Search found 72 matches

by satiropan
Wed Oct 29, 2014 11:20 am
Forum: General AmigaOS
Topic: AmigaOS 4.1 final edition?
Replies: 31
Views: 11498

Re: AmigaOS 4.1 final edition?

they say: "AmigaOS 4.1 Final Edition requires NO previous version of AmigaOS 4.x and is a stand-alone product, quite possibly the most affordable version of AmigaOS ever to be released." who then is still going to buy the AOS4.1 that Acube sels for €105 + shipping? it tastes as a soldout, ...
by satiropan
Wed Oct 29, 2014 9:39 am
Forum: General AmigaOS
Topic: AmigaOS 4.1 final edition?
Replies: 31
Views: 11498

AmigaOS 4.1 final edition?

having read here http://hyperion-entertainment.biz/index.php?option=com_content&view=section&id=1&layout=blog&Itemid=18 I am wondering: will it be a real cd or a .iso image to be downloaded? will it finally be just one cd for all amiga NG hardwares or still a different cd for every h...
by satiropan
Sun Jan 12, 2014 11:15 am
Forum: Platform: AmigaOne XE and MicroA1-C
Topic: Some working USB2 cards
Replies: 30
Views: 60271

Re: Some working USB2 cards

Hi everyone, I'm looking for a combo USB2 / SATA card that uses the sii3114 chip. I would like to boot Amiga OS4.1 from a SATA drive, and have working USB 2.0 in my micro A1. I currently have UBOOT 1.1.1...and am not sure if there are any further versions of UBOOT that work in the micro A1. I also ...
by satiropan
Sat Jan 04, 2014 5:57 pm
Forum: Platform: AmigaOne XE and MicroA1-C
Topic: what is fixed xe (g4) dma and usb hardware
Replies: 26
Views: 45865

Re: what is fixed xe (g4) dma and usb hardware

thanx, I confirm, if onboard usb is active, ehci disactivated in kicklayout, no nec usb card on board, the a1g3se freezes on the splash screen. oh, well, as I said, mine is 4.1.6 always updated. months ago the nec usb card worked fine, but I had to deactivate the uhci driver, this has always been so...
by satiropan
Thu Jan 02, 2014 1:16 pm
Forum: Platform: AmigaOne XE and MicroA1-C
Topic: what is fixed xe (g4) dma and usb hardware
Replies: 26
Views: 45865

Re: what is fixed xe (g4) dma and usb hardware

but, of course, I have other problems: no USB, whether built in or with NEC card, It should work with USB1.x. Have you disabled USB2 EHCI driver? I have done many tests now I don't remember all the sequence, but I have to add that I have desoldered the 3com lan chip because I have in mind to reball...
by satiropan
Tue Dec 31, 2013 4:45 pm
Forum: Platform: AmigaOne XE and MicroA1-C
Topic: what is fixed xe (g4) dma and usb hardware
Replies: 26
Views: 45865

Re: what is fixed xe (g4) dma and usb hardware

hello just to add some infos I have the a1g3se, with uboot 1.1.4, it boots from 3112 and 3114, the last is the one I am using now I had the same 2 dimm modules problem, in the beginning just 1 GB module registered and it worked ok, then added another one, same model, speed benchmark stated it was sl...
by satiropan
Sat Nov 16, 2013 9:52 am
Forum: Platform: AmigaOne XE and MicroA1-C
Topic: a1g3se, play problem with web radios
Replies: 4
Views: 6339

Re: a1g3se, play problem with web radios

seems I have found the problem It could have been a faulty 1GB dimm module. in fact I started to have boot problems (couldn't find some kickstart modules), and growing up to no boot at all I tested the ram modules and I found that one was creating the problem I put it aside and now, with only 1GB, t...
by satiropan
Sun Oct 06, 2013 10:05 am
Forum: Platform: AmigaOne XE and MicroA1-C
Topic: a1g3se, play problem with web radios
Replies: 4
Views: 6339

Re: a1g3se, play problem with web radios

I would add some more information on my problem I have found out that's more a problem of audio driver since it happens with every music player, tunenet, mplayer, amigaamp the problem is that whether I play web radios or on disk mp3s, after some time, generally 10 minutes, the playing stops and the ...
by satiropan
Sun Aug 25, 2013 8:06 am
Forum: Platform: AmigaOne XE and MicroA1-C
Topic: a1g3se, play problem with web radios
Replies: 4
Views: 6339

a1g3se, play problem with web radios

hello, I'm here again firts my set up, just to understand the basis: A1G3SE, 2GB ram (2 x 1GB, registered HP signed modules) Radeon 9200 SE 128MB SiI3114, 160GB HD as drive 0, DVD/RW as drive 2, both in PIO mode RTL 8029 lan Muse 5.1 audo I open Tunenet, I open a web radio with its proper address, I...
by satiropan
Sat Jun 15, 2013 9:15 pm
Forum: Platform: AmigaOne XE and MicroA1-C
Topic: New EHCI driver fails on my system
Replies: 46
Views: 66143

Re: New EHCI driver fails on my system

I would like to add my experience with my a1g3se board and onboard usb and nec usb pci card. with os4.1.6 always updated, I have to disable onboard usb in uboot, then I have to disable uhci driver in kicklayout, so the nec usb card works, but if I copy big files, such as mp3 or films, from usb keydr...