Search found 142 matches

by MichaelMerkel
Sun Sep 18, 2011 11:02 am
Forum: General AmigaOS
Topic: c:copy command and links
Replies: 26
Views: 9931

Re: c:copy command and links

one more problem with the "cp" command i found this week... if you copy soft links from one drive to another one they point to the old location :-/ Well, isn't that what a soft link is all about? It's a file containing the path and name of another file (or dir). So just copying it - which...
by MichaelMerkel
Sat Sep 17, 2011 2:28 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: c:copy command and links
Replies: 26
Views: 9931

Re: c:copy command and links

With 'cp -a <src> <dst>' from SDK does what you want to do, or am I wrong? :) :mrgreen: thank you so much! that's working perfect. super! nevertheless should the original copy command be enhanced. expecially because it is faster. ... and one problem with the "cp" command... the "S&qu...
by MichaelMerkel
Sat Sep 10, 2011 8:47 am
Forum: General AmigaOS
Topic: weird problem with upd3 - dos.library?
Replies: 21
Views: 14532

Re: weird problem with upd3 - dos.library?

Michael : I think about something that you could try. Maybe you could run my profiler Hieronymus, as the delay is more than 5 seconds. With a debug version of YAM, that could point on the function in which much time is spent. I would be interested in the results. Remember that at the moment, Hieron...
by MichaelMerkel
Fri Sep 09, 2011 11:38 am
Forum: General AmigaOS
Topic: weird problem with upd3 - dos.library?
Replies: 21
Views: 14532

Re: weird problem with upd3 - dos.library?

BillEaves wrote:The thing is though, is why the initialisation of the folders at startup should take so much longer with update 3 than it did before ?
exactly. have you tried to use the old dos.library.kmod to see if it is again fast?

thanks and regards
michael
by MichaelMerkel
Wed Sep 07, 2011 12:55 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: weird problem with upd3 - dos.library?
Replies: 21
Views: 14532

Re: weird problem with upd3 - dos.library?

Michael : I think about something that you could try. Maybe you could run my profiler Hieronymus, as the delay is more than 5 seconds. With a debug version of YAM, that could point on the function in which much time is spent. I would be interested in the results. Remember that at the moment, Hieron...
by MichaelMerkel
Mon Sep 05, 2011 11:02 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: weird problem with upd3 - dos.library?
Replies: 21
Views: 14532

Re: weird problem with upd3 - dos.library?

ChrisH wrote:What filingsystem are you using? SFS? FFS? JXFS? FUBARFS? :)
:D
I'm using sfs 1.

Regards...
Michael
by MichaelMerkel
Mon Sep 05, 2011 7:32 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: weird problem with upd3 - dos.library?
Replies: 21
Views: 14532

weird problem with upd3 - dos.library?

hi. i have one little strange problem with upd3. it took some time to investigate, though... i found that i have two programs which took much more time loading than with upd2. one is "everyday organizer", or better the "alarmist" part of it and the other one is yam. the tests i d...
by MichaelMerkel
Sun Sep 04, 2011 7:33 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: double Libs: assigns -> DSI crash [SOLVED]
Replies: 5
Views: 7331

Re: double Libs: assigns -> DSI crash in OS4.1u3, Sam440ep-f

i found several years ago that the warp3d stuff needs to be in the FIRST libs: drawer of the assign chain. i mailed this to (i think ist was) rogue at that time. seems this is still the case? i have not checked.

regards...
michael
by MichaelMerkel
Thu Aug 25, 2011 8:03 pm
Forum: Platform: AmigaOne XE and MicroA1-C
Topic: OS4.1 fails to install on AmigaOne SE
Replies: 26
Views: 31250

Re: OS4.1 fails to install on AmigaOne SE

Running the install CD for AmigaOS 4.1 on my AmigaOne SE results in a continous loop, thus: 1) the initial startup screen (text) shows and devices identify properly. 2) the files appear to read from the CD correctly. 3) after the files are read from the CD, the initial startup screen appears again....
by MichaelMerkel
Sat Aug 20, 2011 8:47 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: c:copy command and links
Replies: 26
Views: 9931

Re: c:copy command and links

With 'cp -a <src> <dst>' from SDK does what you want to do, or am I wrong? :) :mrgreen: thank you so much! that's working perfect. super! nevertheless should the original copy command be enhanced. expecially because it is faster. ... and one problem with the "cp" command... the "S&qu...