Search found 61 matches

by alfkil
Mon Feb 03, 2014 7:42 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: Warm reboot fails
Replies: 11
Views: 12379

Re: Warm reboot fails

AmigaKit claims it is a software problem. So far this is the most optimistic response I have had, because none of the cable-switching/glue-removing stuff suggested here has worked for me.
by alfkil
Fri Jan 10, 2014 11:35 am
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: Warm reboot fails
Replies: 11
Views: 12379

Re: Warm reboot fails

@xenic Huh? I just did the power-disconnect thing again, reseated the DVD connectors, and now it successfully warm-rebooted twice in a row! Thanks for the tip, if that streak continues, I will be a very happy, and timewise wealthier, man. EDIT: I was happy a little too soon... It seems, that when I ...
by alfkil
Tue Jan 07, 2014 1:59 pm
Forum: General Developer Support
Topic: Various requests
Replies: 13
Views: 9021

Re: Various requests

@ami603 I need it to do animation of objects in a transparent window. In this case icons, ie. I use compositing to draw the color parts of the icon image to a temp bitmap, which is then blitted to the window, and then I need some way to get the alpha part of the icon image into the ALPHA8 bitmap of ...
by alfkil
Tue Jan 07, 2014 1:55 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: Warm reboot fails
Replies: 11
Views: 12379

Re: Warm reboot fails

@xenic

No.
by alfkil
Sat Jan 04, 2014 7:35 pm
Forum: General Developer Support
Topic: Various requests
Replies: 13
Views: 9021

Re: Various requests

@chris 3) No, because as of 2) in my previous post, the event system seems to be blocked during drag. I am pretty sure it must be doing something along the same lines as I, that is a drop zone for every icon and one (or more) for the entire dock. I could of course be doing something wrong, and that ...
by alfkil
Fri Jan 03, 2014 9:58 pm
Forum: General Developer Support
Topic: Various requests
Replies: 13
Views: 9021

Various requests

When creating BananaBar, I have run into several issues, that got in the way of doing what I wanted. 1) Compositing to an ALPHA8 bitmap only works on RadeonHD. Hans has explained to me, that it was never intended to work for alpha bitmaps, so this is somewhat puzzling. Anyways, to be able to animate...
by alfkil
Fri Jan 03, 2014 9:32 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: Warm reboot fails
Replies: 11
Views: 12379

Warm reboot fails

I have had this problem since the beginning. Cold reboot works just fine, but warm rebooting from wb only works very seldomly. I have tried unplugging the power as explained in the wiki, removing media from the DVD drive, but it still doesn't work. Very frustrating when coding (=crashing often=havin...
by alfkil
Wed Aug 21, 2013 4:39 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: X1000 fails to boot - SOLVED
Replies: 8
Views: 2808

Re: X1000 fails to boot

Yes, problem fixed. I basically followed Trevors method, although I also moved the single DIMM to another socket. Very strange problem...
by alfkil
Mon Aug 19, 2013 12:30 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: X1000 fails to boot - SOLVED
Replies: 8
Views: 2808

X1000 fails to boot - SOLVED

Ok, it worked this morning, but now AmigaOS refuses to boot. CFE starts up nicely, but when selecting "AmigaOS" from the menu, there is no red progressbar, and after a short return to the CFE prompt, it just reboots. When trying to boot manually from the CFE prompt, I get an error, that it fails to ...
by alfkil
Thu May 02, 2013 11:55 pm
Forum: General Developer Support
Topic: Make 53.1 strange problem
Replies: 28
Views: 18595

Re: Make 53.1 strange problem

@samo

What does it say if you type "which make" or "which gmake" in a shell?