Search found 76 matches

by K-L
Wed Jan 28, 2015 11:32 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: DON'T use the L2Cache utility!
Replies: 10
Views: 14371

Re: DON'T use the L2Cache utility!

I remember what I said on OS4Depot to temper your enthusiasm :
Read the documentation regarding activating this patch all the time
by K-L
Wed Jan 28, 2015 11:16 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: Various bugs in AmigaOS 4.1 Final
Replies: 116
Views: 88111

Re: Various bugs in AmigaOS 4.1 Final

Spectre660 wrote:Are you X1000 users using the onboard audio ?
Yes, I do. Why ?
by K-L
Wed Jan 28, 2015 10:45 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: Various bugs in AmigaOS 4.1 Final
Replies: 116
Views: 88111

Re: Various bugs in AmigaOS 4.1 Final

No problems with DVPlayer 0.76 + Xvids here. Sam460ex + OS4.1 Fe + Radeon HD2.4 driver . Of course since you don't use overlay. Overlay is now buggy (tearing and slowdowns) with the new graphics.library. No need to try DvPlayer with a Radeon HD, it will be ok since it's overlay that is causing trou...
by K-L
Wed Jan 28, 2015 11:39 am
Forum: General AmigaOS
Topic: Various bugs in AmigaOS 4.1 Final
Replies: 116
Views: 88111

Re: Various bugs in AmigaOS 4.1 Final

zzd10h wrote: All of us three have X1000, are these lagging periods especially presents on X1000 ?
There is no such trouble on the Sam440. Maybe related to the DMA implementation on the X1000.
by K-L
Tue Jan 27, 2015 11:01 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: Various bugs in AmigaOS 4.1 Final
Replies: 116
Views: 88111

Re: Various bugs in AmigaOS 4.1 Final

No, I do not use LimpidClock (and this is not the same behaviour). BTW to get rid of the trouble you mention with LimpidClock (I used to use it), just set the priority lower (in LimpidClock's menu). But no, no other program is interferring. I do get this problem with heavy use of CPU (mulithreading)...
by K-L
Tue Jan 27, 2015 8:16 am
Forum: General AmigaOS
Topic: Various bugs in AmigaOS 4.1 Final
Replies: 116
Views: 88111

Re: Various bugs in AmigaOS 4.1 Final

I must also admit that this Final Edtion is a big disapointment. I'm using 2 systems : a Sam440ep/Radeon M9 and an AmigaONE X1000 (BTW I still cannot reply in the X1000 part of the forum) used with a Radeon 9250 (with PCI<->PCI-E adapter 66Mhz). Why I'm using a Radeon 9250 is my choice. No need for ...
by K-L
Sat Aug 02, 2014 7:09 am
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: Cache Clean Function Odyssey
Replies: 8
Views: 11607

Re: Cache Clean Function Odyssey

Hello,

As fas as I know, Fab explained to me that there is some kind of flush after some time (I've already experienced it : hard disk works a lot and then Odyssey is fast again).
by K-L
Thu Oct 31, 2013 3:36 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: AddNetInterface crash
Replies: 9
Views: 1968

Re: AddNetInterface crash

Here is my TOOLTYPE and it works flawlessly :

DEVICE=a1ide.device,0
DEVICE=sii3114ide.device,1
DEVICE=eth3com.device,0
by K-L
Thu Feb 21, 2013 12:38 am
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: Sam440 and HyperClock now freeze
Replies: 0
Views: 2945

Sam440 and HyperClock now freeze

Hi everyone, Formerly, I used to use Hyperclock on my Sam440ep/667Mhz with these settings : 733 Mhz/122/122 (and sometimes 733 Mhz/147/73. Since Update 5, I cannot use these settings anymore. The system would freeze any time when I try any 733 Mhz combination. Of course, I'm using a nice fan to cool...
by K-L
Sun Dec 16, 2012 5:15 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: PCIe-Sound and or Networkcards for Sam460 ?
Replies: 34
Views: 46412

Re: PCIe-Sound and or Networkcards for Sam460 ?

You'll have to wait for un updated kernel in order to use these kinds of cards on the Sam460 boards.