Search found 49 matches

by duga
Thu Nov 19, 2015 7:17 am
Forum: General AmigaOS
Topic: Euro sign missing in 4.1 FE with Swedish ISO-8859-15
Replies: 3
Views: 2567

Re: Euro sign missing in 4.1 FE with Swedish ISO-8859-15

Thanks, you solved it. The Locale setting was correct (= Swedish ISO-8859-15) the whole time, just as I wrote, but in Input I had chosen (or perhaps never touched) Swedish ISO-8859-1. Weird that this is set in two different places, but at least it's solved now. Yes, I understand that "Locale" is the...
by duga
Wed Nov 18, 2015 10:17 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: Euro sign missing in 4.1 FE with Swedish ISO-8859-15
Replies: 3
Views: 2567

Euro sign missing in 4.1 FE with Swedish ISO-8859-15

Having problem producing the euro sign I discovered this thread with some info: http://forum.hyperion-entertainment.biz/viewtopic.php?f=14&t=1346&p=16165 Bug report: Choosing Swedish ISO-8859-15 I cannot produce the euro symbol at all. Choosing Swedish ISO-8859-1 I can produce some symbol with alt +...
by duga
Mon Oct 26, 2015 11:15 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: Grim Reaper issues...
Replies: 9
Views: 11903

Re: Grim Reaper issues...

Strange. Btw, you have installed the latest MUI4 release, right? That, my friend, I am pretty sure I have not! I only got MUI that came with AmigaOS 4.1 FE. I have not touched it yet. Can you point me towards where I can update MUI? I also want to say that I am very happy to see such friendly and h...
by duga
Mon Oct 26, 2015 6:01 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: Grim Reaper issues...
Replies: 9
Views: 11903

Re: Grim Reaper issues...

Strange.

Btw, you have installed the latest MUI4 release, right?
by duga
Sun Oct 25, 2015 10:35 pm
Forum: AmigaOS Feature Requests
Topic: Z3-memory support
Replies: 12
Views: 12750

Re: Z3-memory support

Yes, Dave is right. Under emulation memory speed is not really restrictive. However, as Hyperion already said in past - WinUAE is not a supported platform and probably never will. Although ... never say never :D I understand that emulation is not Hyperions highest priority and this request is not p...
by duga
Sun Oct 25, 2015 10:30 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: Grim Reaper issues...
Replies: 9
Views: 11903

Re: Grim Reaper issues...

Don't use Timberwolf. Odyssey 1.23 is the browser to use on 4.1 FE. http://os4depot.net/index.php?function= ... dyssey.lha

Make sure that AISS is really installed from the 4.1 FE CD. I had some strange crashes before I installed it.
by duga
Tue Oct 20, 2015 8:50 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: Delock PCI Express Sound Card 7.1
Replies: 7
Views: 10846

Re: Delock PCI Express Sound Card 7.1

I get the same "problem" sound on 5:1 sound system that some gave me a while back, stereo srcs only play on the front two speakers and the bass. Note that's driving it from a stereo input or a CD in the built in drive not from a computer. That makes me think this is the way it works for stereo via ...
by duga
Mon Aug 24, 2015 6:51 pm
Forum: SDK Support
Topic: SDK:C/make very slow with OS4.1FE (SOLVED)
Replies: 70
Views: 46284

Re: SDK:C/make very slow with OS4.1FE

Isn't this related to running 4.1 FE on an SFS partition in general? Not only related to make.
by duga
Sat Aug 15, 2015 10:30 pm
Forum: General Developer Support
Topic: Strange Codebench problem regarding certain characters(?)
Replies: 5
Views: 3483

Re: Strange Codebench problem regarding certain characters(?

Interesting. What I did last time the problem occured was that I just saved "source.c" as "source2.c" and since then the problem is so far gone. Could be a number of reasons for that: 1. Codebench not liking some character in the file. When doing "save as" to a new file the bad character is removed....
by duga
Wed Aug 12, 2015 10:17 pm
Forum: General Developer Support
Topic: ReAction IntegerObject
Replies: 2
Views: 1809

Re: ReAction IntegerObject

Solved it, thanks!