Search found 47 matches

by AlfredOne
Tue Mar 15, 2016 12:29 am
Forum: Platform: AmigaOne X1000 - Linux Only
Topic: Keyboard and Mouse not working
Replies: 10
Views: 7588

Re: Keyboard and Mouse not working

xeno74 wrote:
AlfredOne wrote:
The problem is with installation procedure too.
Do the keyboard and mouse work with OS4.1?
Yes, always.
by AlfredOne
Sun Mar 13, 2016 10:42 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000 - Linux Only
Topic: Keyboard and Mouse not working
Replies: 10
Views: 7588

Re: Keyboard and Mouse not working

xeno74 wrote:
AlfredOne wrote:
xeno74 wrote:Could you test it with another mouse and keyboard, please?
I tested both the standard A1-X1000 mouse/keyboard, and two generic mouse/keyboard.
Do you use a xorg.conf for X11? Maybe the configuration of the xorg.conf is not correct.
The problem is with installation procedure too.
by AlfredOne
Thu Mar 10, 2016 12:20 am
Forum: Platform: AmigaOne X1000 - Linux Only
Topic: Keyboard and Mouse not working
Replies: 10
Views: 7588

Re: Keyboard and Mouse not working

xeno74 wrote:Could you test it with another mouse and keyboard, please?
I tested both the standard A1-X1000 mouse/keyboard, and two generic mouse/keyboard.
by AlfredOne
Tue Mar 08, 2016 12:29 am
Forum: Platform: AmigaOne X1000 - Linux Only
Topic: Keyboard and Mouse not working
Replies: 10
Views: 7588

Keyboard and Mouse not working

Hi guys! I can't understand why my keyboard and mouse work with CFE but don't work 99% of times on linux. I tried all kernels: 3.18 , 4.1.xxx , 4.4.xxx , 4.5.xxx and a lot of ubuntu mate installation releases. All the same: sometimes (very rarely) mouse and keyboard are recognized and i've managed t...
by AlfredOne
Sun Feb 28, 2016 11:21 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000 - Linux Only
Topic: Kernel 4.5
Replies: 95
Views: 62207

Re: Kernel 4.5

Hi All, PLEASE test the new installation instructions with the new installation initial ramdisk. Cheers, Christian Hello! This is my first attempt to install linux on my X1000. My configuration is: - RadeonHD 4670 on the 1st PCI-e slot - Radeon R9-280X on the 2st PCI-e slot After installation, at t...
by AlfredOne
Mon Aug 11, 2014 3:51 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: Mixer/Mixer.docky BETA supporting hdaudio V6.22
Replies: 92
Views: 44348

Re: Mixer.docky BETA supporting hdaudio V6.22

[quote="javierdlr"] @AlfredOne: ... 2) Mut works 50% on HEADPHONE connector: Mute ON->OFF works ok Mute OFF->ON produces no effects if the slider is below -30db (about half scale) So it doesn't mute if slider is -30dB or below? ... Sorry, i was wrong. Mute OFF->ON works ok Mute ON->OFF produces no e...
by AlfredOne
Mon Aug 11, 2014 11:16 am
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: Mixer/Mixer.docky BETA supporting hdaudio V6.22
Replies: 92
Views: 44348

Re: Mixer.docky BETA supporting hdaudio V6.22

Playback Master slider set the volume level of all 5 out connectors very well: LIME: Front L/R (Line Out) ORANGE: Centre/LFE BLACK: Rear L/R SILVER: Side L/R HEADPHONE: front panel line out BUT I noticed two problems with mute button: 1) Mute works only on LIME. No effects on ORANGE,BLACK,SILVER con...
by AlfredOne
Sat Aug 02, 2014 4:15 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: Mixer/Mixer.docky BETA supporting hdaudio V6.22
Replies: 92
Views: 44348

Re: Mixer.docky BETA supporting hdaudio V6.22

javierdlr wrote:@tommysammy:

BTW: can anyone with a X1000 set AHI prefs like tommysammy has and try Mixer?

TIA
I will try on next monday.
by AlfredOne
Thu Dec 13, 2012 11:50 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: AmiUpdate mystery.
Replies: 5
Views: 6882

Re: AmiUpdate mystery.

acmn wrote:There is an update in AmiUpdate for AmiUpdate program. So I took it.
After that launching the update in Workbench launched the GrimReaper too...
So I had to use System_RollBack to cancel the update.
Anybody else having the same problem?
I'm having the same problem
by AlfredOne
Sun Oct 07, 2012 9:41 am
Forum: SDK Support
Topic: Interfaces: correct way of using Clone() method
Replies: 2
Views: 4922

Interfaces: correct way of using Clone() method

I need help to understand the correct way of using Clone() method in order tor clone interfaces.

What the Clone() method should do in his implementation?
How should be obtained or released a cloned interface?

Thanks.

Alfredo