Search found 5 matches

by cameraman
Mon Apr 01, 2013 8:32 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: Sometimes the X1000 doesn't boot [SOLVED]
Replies: 156
Views: 96093

Re: Sometimes the X1000 doesn't boot

Well, I've removed my Soundblaster PCI card and the X1000 came to life again.... Frans I'm now having the same issue on my X1000 as xeno47. Plugging a network cable into the flashing ethernet connector does not help though. Black screen whatever I try.... Frans Hi, Sometimes the X1000 doesn't boot. ...
by cameraman
Mon Apr 01, 2013 7:15 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: Sometimes the X1000 doesn't boot [SOLVED]
Replies: 156
Views: 96093

Re: Sometimes the X1000 doesn't boot

I'm now having the same issue on my X1000 as xeno47. Plugging a network cable into the flashing ethernet connector does not help though. Black screen whatever I try.... Frans Hi, Sometimes the X1000 doesn't boot. It doesn't display the CFE menu and the intern network connection flashes. When I plug ...
by cameraman
Wed Apr 11, 2012 1:52 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: Run X1000 front open or closed?
Replies: 7
Views: 3433

Re: Run X1000 front open or closed?

I don't think heat is an issue on the X1000. The PA Semi runs very cool, I think I've read that sometimes it is implemented without a fan in certain applications.
I believe the fan on top of it is only a precaution because of the value of the actual processor in case of a needed replacement.
by cameraman
Sat Feb 04, 2012 11:40 am
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: How do I run CD32 games?
Replies: 12
Views: 13695

Re: How do I run Cd32 games?

Runinuae should be installed as an extra from your OS4 cd...
I do not know how to set it up for CD32 games, I'll let someone else answer that!
by cameraman
Fri Feb 03, 2012 3:42 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: Welcome First Contact customers
Replies: 193
Views: 250923

Re: Welcome First Contact customers

Welcome to all you new "chosen ones" ;-)
:D