Search found 61 matches

by Petrol
Thu Apr 08, 2021 9:13 am
Forum: General AmigaOS
Topic: Setting Odyssey as default tool in Deficons? (Solved)
Replies: 8
Views: 579

Re: Setting Odyssey as default tool in Deficons? (Solved)

Hi Niels,

Maybe you don't have an APPDIR entry for Odyssey in "envarc:Appdir/ drawer"?
I've tried it again here, and it works as expected.

Image

Regards,
Petrol.
by Petrol
Wed Apr 07, 2021 6:55 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: Setting Odyssey as default tool in Deficons? (Solved)
Replies: 8
Views: 579

Re: Setting Odyssey as default tool in Deficons?

Hi, Alternatively, You can add Odyssey in FILE's tab of URL preferences program like this: Client Name : ODYSSEY Path : APPDIR:ODYSSEY Command line : "*"file:///%s*"" You choose C:UrlOpen as default tool for html. If you got several Client in URL preferences program, if you click...
by Petrol
Wed Jan 27, 2021 3:00 pm
Forum: Platform: Classic
Topic: Amiga OS4.1fe update2 hotfix on BlizzardPPC
Replies: 16
Views: 1637

Re: Amiga OS4.1fe update2 hotfix on BlizzardPPC

Hi,

I don't have a classic to test swap, sorry.
Could you please run memstat in a shell in both cases ?
If swap partition is enabled/available, it should appear in the available pagers.

Regards,
Petrol.
by Petrol
Mon Jan 25, 2021 11:52 pm
Forum: Platform: Classic
Topic: Amiga OS4.1fe update2 hotfix on BlizzardPPC
Replies: 16
Views: 1637

Re: Amiga OS4.1fe update2 hotfix on BlizzardPPC

Hi, I wasn't sure of the ram setting, especially EM feature, on Classic. Be really careful, you shouldn't modify any of the ram setting. But if you want to test and modify the Block size value, just type : Sys:kickstart/ram-handler.kmod BS=Value between the min and max Look at Sys:Documentations/ram...
by Petrol
Mon Jan 25, 2021 7:01 pm
Forum: Platform: Classic
Topic: Amiga OS4.1fe update2 hotfix on BlizzardPPC
Replies: 16
Views: 1637

Re: Amiga OS4.1fe update2 hotfix on BlizzardPPC

Hi,

By curiosity, could you please enter in a shell the following line and post the output?

Code: Select all

SYS:Kickstart/ram-handler.kmod show
Regards,
Petrol.
by Petrol
Sun Oct 11, 2020 7:48 am
Forum: Platform: AmigaOne X5000
Topic: AmigaOne X5000 file system and download issues
Replies: 13
Views: 2003

Re: AmigaOne X5000 file system and download issues

Hi,

On my X1000 I experienced such bad behavior in the past with I/O operations, and it seems that the sata cable was the issue in my case.
Follow Raziel advise and check if nothing is unseated inside the case.

Regards,
Xavier.
by Petrol
Fri Jul 26, 2019 8:47 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: Updates do not work properly
Replies: 25
Views: 11334

Re: Updates do not work properly

@Amiguy,

I can ensure you that the french catalog from Os4depot.net still works with AmiUpdate 2.45. I tested it again.
Be sure to copy the french catalogs on a fresh boot before launching AmiUpdate.

Image

Regards,
Petrol
by Petrol
Fri Jul 26, 2019 4:42 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: Updates do not work properly
Replies: 25
Views: 11334

Re: Updates do not work properly

Hi, I checked on my system, and I have the 2.41 version of french catalog installed too, and all seems ok in the GUI. Where did you put the catalog files? Please check that there only one french calaog for amiupdate and preference program in your Amiupdate/Catalogs path, or in your Locale:Catalogs. ...
by Petrol
Fri Jul 26, 2019 7:40 am
Forum: General AmigaOS
Topic: Updates do not work properly
Replies: 25
Views: 11334

Re: Updates do not work properly

Ah, ok.
I'll have a look on my computer wich catalogue file I have, because I didn't see any difference in buttons or GUI on my setup, or I modified it (but I do not remember :/). I keep you inform.
Regards,
Petrol
by Petrol
Thu Jul 25, 2019 10:19 am
Forum: General AmigaOS
Topic: Updates do not work properly
Replies: 25
Views: 11334

Re: Updates do not work properly

Hi,

Try amiupdate.codebench.co.uk instead of!

Regards,
Petrol.