Search found 55 matches

by Petrol
Fri Jul 26, 2019 8:47 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: Updates do not work properly
Replies: 25
Views: 6913

Re: Updates do not work properly

@Amiguy,

I can ensure you that the french catalog from Os4depot.net still works with AmiUpdate 2.45. I tested it again.
Be sure to copy the french catalogs on a fresh boot before launching AmiUpdate.

Image

Regards,
Petrol
by Petrol
Fri Jul 26, 2019 4:42 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: Updates do not work properly
Replies: 25
Views: 6913

Re: Updates do not work properly

Hi, I checked on my system, and I have the 2.41 version of french catalog installed too, and all seems ok in the GUI. Where did you put the catalog files? Please check that there only one french calaog for amiupdate and preference program in your Amiupdate/Catalogs path, or in your Locale:Catalogs. ...
by Petrol
Fri Jul 26, 2019 7:40 am
Forum: General AmigaOS
Topic: Updates do not work properly
Replies: 25
Views: 6913

Re: Updates do not work properly

Ah, ok.
I'll have a look on my computer wich catalogue file I have, because I didn't see any difference in buttons or GUI on my setup, or I modified it (but I do not remember :/). I keep you inform.
Regards,
Petrol
by Petrol
Thu Jul 25, 2019 10:19 am
Forum: General AmigaOS
Topic: Updates do not work properly
Replies: 25
Views: 6913

Re: Updates do not work properly

Hi,

Try amiupdate.codebench.co.uk instead of!

Regards,
Petrol.
by Petrol
Mon Jun 03, 2019 9:24 am
Forum: Platform: AmigaOne X5000
Topic: USB flash FAT32 and usb external NTFS drive
Replies: 15
Views: 2752

Re: USB flash FAT32 and usb external NTFS drive

Hi, It seems that the AmigaOS USB stack or another component can't mount disk partitions over 2TB currently, USB2 or 3 doesn't matter. For your 1TB disk, if it is empty, try to format it on a OS other than Win10. Some users reports that some of there disks didn't work when they were formated with a ...
by Petrol
Sat Jan 12, 2019 10:43 pm
Forum: Platform: AmigaOne X5000
Topic: X5000
Replies: 32
Views: 6166

Re: X5000

Hi, Only 2Gb of RAM can be used in Workbench, but some softs specifically programmed for AmigaOS4.1FE are able to use more RAM because they're using ExtMem feature (fe: Sketchblock from Andy Broad). Some soft are able read the amount of RAM sticks available physically (Ranger?). File system recommen...
by Petrol
Thu May 17, 2018 7:49 am
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: AMD ATI Radeon HD7670 It's good for the X1000
Replies: 4
Views: 3477

Re: AMD ATI Radeon HD7670 It's good for the X1000

Hi,

You should contact Hans De Ruiter, the author of the Radeon driver, directly. On his web site, there is a compatibility list for AmigaOS4.1, but I don't know if it is up-to-date.

Regards,
by Petrol
Wed May 16, 2018 3:58 pm
Forum: Platform: AmigaOne X5000
Topic: Maximum power output from USB ports?
Replies: 10
Views: 3616

Re: Maximum power output from USB ports?

Hi,
On my own experience, I've got 2.5" Hard drives (USB2) that works on AmigaOS4, USB3 ones don't, even if they are plugged on a USB2 switch. They are seen by the USB stack but they are not mounted into AmigaOS4. Otherwise under CFE, content of the disk can be se browsed!

Regards,
Petrol.
by Petrol
Wed Mar 14, 2018 8:01 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: General Device Failure, Hard drive issue?
Replies: 4
Views: 2908

Re: General Device Failure, Hard drive issue?

Hi,

I'm not able to see the screen capture you attached, but first, chek your sata connection, unplug and replug them, they are a bit instable on the X1000 sometimes.
If it doesn't cure your problem, it can be an other hardware issue as ram sticks, or a nearly dead Hard drive :/

Regards,
Xavier.
by Petrol
Fri Jan 05, 2018 6:16 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: USB HD NTFS or exFAT AOS4.1 FE 1 X5000
Replies: 7
Views: 4183

Re: USB HD NTFS or exFAT AOS4.1 FE 1 X5000

I've got one of those external USB3 hard drive (2.5 size) that doesn't mount onto OS4, but from CFE (on my A1X1000), I can read the content with the dir command. It is a FAT formated Toshiba hard drive of 1TB size. As a betatester, I filled a report on the bugzilla some times ago (9813), as I suspec...