Search found 90 matches

by mbrantley
Sat Sep 12, 2015 4:48 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: X1000 boots to black with Radeon R9 270X and 2.7 driver
Replies: 58
Views: 42713

Re: X1000 boots to black with Radeon R9 270X and 2.7 driver

SSolie, as detailed in this thread the XFX R9 270X was no good for me, so I returned that card for an MSI R9 270 and it worked properly straight away. Also, upon logging in here to post this note, I noticed a PM from another user (from August -- so sorry I didn't see it before now!) telling me he ha...
by mbrantley
Wed May 13, 2015 11:46 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: Welcome First Contact customers
Replies: 193
Views: 250769

Re: Welcome First Contact customers

John, welcome to the X1000 and AmigaOS 4.1 club! My story is similar to yours, and I have been enjoying my X1000 for a couple of fun years now. Congratulations, and good luck with all. Don't hestitate to sing out with any questions -- plenty of good people to offer help/advice/suggestions.
by mbrantley
Mon Apr 06, 2015 12:05 am
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: X1000 boots to black with Radeon R9 270X and 2.7 driver
Replies: 58
Views: 42713

Re: X1000 boots to black with Radeon R9 270X and 2.7 driver

Just point of clarity, some non-betatesters were shipped X1000 computers with an older firmware than is current. I had to update mine soon after receiving my computer in summer 2012. To my knowledge there has been no firmware update since 2012 (correct me if wrong), so anybody with a newer machine s...
by mbrantley
Sat Apr 04, 2015 8:38 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: X1000 boots to black with Radeon R9 270X and 2.7 driver
Replies: 58
Views: 42713

Re: X1000 boots to black with Radeon R9 270X and 2.7 driver

Sundown, yeah I am most curious about that. I hope I never need the rescue firmware .... but I'd love to know the procedure is verified working. Meanwhile, final update on my situation..... new MSI R9 270 card is installed and running without problems. Will never know if the earlier card I tried is ...
by mbrantley
Sat Apr 04, 2015 2:44 am
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: X1000 boots to black with Radeon R9 270X and 2.7 driver
Replies: 58
Views: 42713

Re: X1000 boots to black with Radeon R9 270X and 2.7 driver

I'm awfully sorry to know of Epsilon's troubles. I won't muddy up matters too much with my little difficulties, but I will give this short update. I returned the XFX R9 270X card locally today for a full cash refund and ordered an MSI R9 270 card online and sprung for Saturday delivery. So in 24 hou...
by mbrantley
Fri Apr 03, 2015 12:27 am
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: X1000 boots to black with Radeon R9 270X and 2.7 driver
Replies: 58
Views: 42713

X1000 boots to black with Radeon R9 270X and 2.7 driver

Been troubleshooting a problem I am having in common with Epsilon since yesterday. We both have new Radeon R9 270X cards and the new RadeonHD 2.7 driver. I see early boot screens but then am left with blank display when Workbench should appear. For the record for this troubleshooting I have removed ...
by mbrantley
Mon Jan 05, 2015 11:13 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: AOS4.1FE screen corruption.
Replies: 18
Views: 11529

Re: AOS4.1FE screen corruption.

A few bumps on the road are to be expected. No big deal.
by mbrantley
Mon Jan 05, 2015 5:23 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: AOS4.1FE screen corruption.
Replies: 18
Views: 11529

Re: AOS4.1FE screen corruption.

I really appreciate the boost my 9200 card in PCIe-to-PCI-X adapter gives to Blender operations, so I'm going to resist pulling my extra card. So far I am getting along OK stepping around the new graphics anomalies as best I can. Holding out for the big fix. :)
by mbrantley
Sat Jan 03, 2015 11:26 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: AOS4.1FE screen corruption.
Replies: 18
Views: 11529

Re: AOS4.1FE screen corruption.

Thought I would report some observations in the hopes they are helpful. My present X1000 configuration in my X1000 includes two video cards — a RadeonHD 6850 and an older Radeon 9200. The 9200 PCI card is in a PCIe to PCI-X adapter, yielding me faster PCI slot than the two on the motherboard and thu...
by mbrantley
Sat Dec 27, 2014 5:11 am
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: Dual Display unstable on X1000
Replies: 9
Views: 8618

Re: Dual Display unstable on X1000

I was using two RadeonHD cards for a long time/ This was after first trying an older 9250 card in a PCI slot but being disappointed at the speed of Warp3D when manipulating stuff in Blender. But now I am using an older 9200 card in a PCIe to PCI-X adapter, which effectively yields me a faster PCI sl...