Search found 12 matches

by prowler
Sat Nov 17, 2018 11:12 am
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: New install on SSD problems
Replies: 4
Views: 2117

New install on SSD problems

Hi, I recently bought a SSD to replace my old SATA drive. I am able to setup the drive and install AmigaOS 4.1Fe onto it fine but can not get it to boot. The boot flag is set for the System partition. It is also using the same SATA connection on the motherboard as the working drive did. When I try a...
by prowler
Sun Apr 02, 2017 2:08 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: Soft reboot hangs on FE upd 1
Replies: 37
Views: 9178

Re: Soft reboot hangs on FE upd 1

I have the same problem with my X1000. If I give it the three finger salute or use the reboot command it gets stuck on a black screen. This is with a fresh install of AmigaOS4FE Update 1. As suggested in this thread, I will try the AmigaOS4FE CD soft reboot test a go and see if that works or not.
by prowler
Sun Aug 14, 2016 11:53 am
Forum: General AmigaOS
Topic: Amiupdate "Not found on path" after fresh install
Replies: 4
Views: 2631

Re: Amiupdate "Not found on path" after fresh install

I never remember this being much of an issue in the past. I would assume that it would only try and update something which was installed (used) rather than making a guess that it should update something which was never used on the system before. If the later is the case, even though AmiUpdate does m...
by prowler
Thu Jul 28, 2016 1:40 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: Amiupdate "Not found on path" after fresh install
Replies: 4
Views: 2631

Amiupdate "Not found on path" after fresh install

I did a fresh install of AmigaOS4.1 FE the other day. When I ran Amiupdate, it came back with a large number of applications and things like locale files for languages I did not install with the error "Not found on path". As I mentioned before, this is a brand new install so I am not sure where it i...
by prowler
Thu Oct 17, 2013 12:33 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: X1000 Wiki Page
Replies: 10
Views: 26883

Re: X1000 Wiki Page

Nice. This should turn out to be a good asset to the community over time.

On a personal note, one of things I would like to see is a step by step guide on how to create an up to date installation ISO.
by prowler
Sat Aug 18, 2012 1:53 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: Sam440ep and Radeon 9200 - is it worth it?
Replies: 3
Views: 3932

Re: Sam440ep and Radeon 9200 - is it worth it?

Thanks for the useful feedback. I have been deliberating about what to use in the single available PCI slot the Sam440ep has, the graphics card (if it gave some sort of performance increase) or a catweasel. I think I will go the catweasel with the added benefit that there are drivers in the update 5...
by prowler
Sun Aug 05, 2012 2:09 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: Sam440ep and Radeon 9200 - is it worth it?
Replies: 3
Views: 3932

Sam440ep and Radeon 9200 - is it worth it?

I have a Sam440ep (mini-ITX not the flex) and a spare Radeon 9200 with 256Mb of RAM.

Due to the speed of the PCI on this motherboard, I am curious if there is any real benefit of using the Radeon 9200 other than the extra Graphics memory it provides to the system?
by prowler
Thu Jun 21, 2012 8:26 am
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: SAM440ep suddenly restarts when playing...
Replies: 4
Views: 6309

Re: SAM440ep suddenly restarts when playing...

I started to have a similar problem with my Sam440ep a few months ago. I would boot the system up and start to use various apps/games and then it would reboot at random times. I was also able to replicate the issue under Debian (I have my Sam setup to dual boot) so it looked like a hardware issue. T...
by prowler
Thu Oct 27, 2011 2:27 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: (Auto)Switch-off monitor bug (ScreenBlanker)
Replies: 54
Views: 31635

Re: (Auto)Switch-off monitor bug (ScreenBlanker)

I don't have the exact same problem and mine sounds a lot more benign than yours. What I have is the screen saver will kick in, then the auto blanker will kick in. It will stay like that for a while and then all of a sudden, the auto blanker switches off and the screen is displayed again. The screen...
by prowler
Thu Sep 15, 2011 1:02 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: USB problems
Replies: 16
Views: 17939

Re: USB problems

If it is any help to anyone my mouse is a Logitech RX1500 and my keyboard is a Enermax Aurora.

I also don't seem to have to many problems reproducing the problem when EHCI is enabled so if there are any logs from anywhere someone needs I can always see what I can trawl out of the system for them.