Search found 1505 matches

by Spectre660
Tue May 11, 2021 12:58 am
Forum: General AmigaOS
Topic: Bug in FE Update 2 Date Command
Replies: 43
Views: 4851

Re: Bug in FE Update 2 Date Command

@Rigo I see it as a possible push towards technological evolution. Can AmigaOS evolve to prevent components from being overwritten or block those that were overwritten from executing .? If so then Enhancer and anything else would also have to evolve to find a niche in an environment that prevented c...
by Spectre660
Mon May 10, 2021 10:42 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: Bug in FE Update 2 Date Command
Replies: 43
Views: 4851

Re: Bug in FE Update 2 Date Command

The Original Hyperion Version command is usually backed up and can be used still .


SYS:Storage/Enhancer_Software_v2.0_Backup/C/Version SYS:Libs/timesync.library

timesync.library 53.11
by Spectre660
Mon May 10, 2021 9:58 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: Bug in FE Update 2 Date Command
Replies: 43
Views: 4851

Re: Bug in FE Update 2 Date Command

@Paul

If you are using AEON's version command 54.8 there is bug in it.
Fix soon to be released.

https://www.amigans.net/modules/xforum/ ... post125077
by Spectre660
Mon Apr 12, 2021 12:44 am
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: Sam460 and RadeonHD driver minidisply-port problem with Club3D R7 250 Radeon Eyefinity4
Replies: 5
Views: 1514

Re: Sam460 and RadeonHD driver minidisply-port problem with Club3D R7 250 Radeon Eyefinity4

Regular DisplayPort from the Video Card to DVI input on the monitor worked for me . DisplayPort to DVI cable . Normally use the video card HDMI output to the monitor HDMI input. Radeon Rx560 with DisplayPort, HDMI and DVI outputs. What wont work is DIsplayPort on the video card to DisplayPort on the...
by Spectre660
Thu Apr 08, 2021 2:36 pm
Forum: Platform: AmigaOne X5000 - Linux Only
Topic: Sata3 controllers
Replies: 9
Views: 650

Re: Sata3 controllers

@ Roland

Yes it was working without any issues .
Was using a Samsung 250GB Sata drive connected to it for Linux .
by Spectre660
Wed Apr 07, 2021 10:16 pm
Forum: Platform: AmigaOne X5000 - Linux Only
Topic: Sata3 controllers
Replies: 9
Views: 650

Re: Sata3 controllers

For the record it is the past tense . Used.
I no longer have an X5000.

The SATA III card model that I used was this one :
https://www.amazon.com/gp/product/B01ID ... UTF8&psc=1
by Spectre660
Wed Dec 23, 2020 5:20 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series - Linux Only
Topic: SOLVED: Stuck in UBoot "limbo" with failed Linux install, now no Amiga OS4.1FE booting
Replies: 4
Views: 2776

Re: Stuck in UBoot "limbo" with failed Linux install, now no Amiga OS4.1FE booting

@Neil_P Sam440ep Os4.1 installation guide in pdf. Page 2 . https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiwgevKvuTtAhWktVkKHWsXCRgQFjAAegQIARAC&url=http%3A%2F%2Fwww.amedia-computer.com%2Famiga%2Fdocument%2FAmigaOS4_Instal...
by Spectre660
Wed Dec 23, 2020 5:13 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: SOLVED: No Amiga OS4.1FE booting - stuck in UBoot "limbo" after failed Linux installation
Replies: 5
Views: 931

Re: No Amiga OS4.1FE booting - stuck in UBoot "limbo" after failed Linux installation

@Neil_P Sam440ep Os4.1 installation guide in pdf. Page 2 . https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiwgevKvuTtAhWktVkKHWsXCRgQFjAAegQIARAC&url=http%3A%2F%2Fwww.amedia-computer.com%2Famiga%2Fdocument%2FAmigaOS4_Instal...
by Spectre660
Wed Dec 23, 2020 1:24 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: SOLVED: No Amiga OS4.1FE booting - stuck in UBoot "limbo" after failed Linux installation
Replies: 5
Views: 931

Re: No Amiga OS4.1FE booting - stuck in UBoot "limbo" after failed Linux installation

@ Neil_P

You have to boot from the AmigaOS4.1 CD and use System: Media Toolbox to reinstall the SLB, L:slb_v2 .

The Linux stuff is ancient and I can no longer support it as I no longer have the hardware .
Top