Search found 26 matches

by Neil_P
Thu Dec 24, 2020 9:16 am
Forum: General AmigaOS
Topic: SOLVED: No Amiga OS4.1FE booting - stuck in UBoot "limbo" after failed Linux installation
Replies: 5
Views: 565

SOLVED: No Amiga OS4.1FE booting - stuck in UBoot "limbo" after failed Linux installation

Sam440ep Os4.1 installation guide in pdf. Page 2 . https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiwgevKvuTtAhWktVkKHWsXCRgQFjAAegQIARAC&url=http%3A%2F%2Fwww.amedia-computer.com%2Famiga%2Fdocument%2FAmigaOS4_Install%2FSam...
by Neil_P
Thu Dec 24, 2020 9:13 am
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series - Linux Only
Topic: SOLVED: Stuck in UBoot "limbo" with failed Linux install, now no Amiga OS4.1FE booting
Replies: 4
Views: 2409

SOLVED: Stuck in UBoot "limbo" with failed Linux install, now no Amiga OS4.1FE booting

Sam440ep Os4.1 installation guide in pdf. Page 2 . https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiwgevKvuTtAhWktVkKHWsXCRgQFjAAegQIARAC&url=http%3A%2F%2Fwww.amedia-computer.com%2Famiga%2Fdocument%2FAmigaOS4_Install%2FSam...
by Neil_P
Wed Dec 23, 2020 4:05 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series - Linux Only
Topic: SOLVED: Stuck in UBoot "limbo" with failed Linux install, now no Amiga OS4.1FE booting
Replies: 4
Views: 2409

Re: Stuck in UBoot "limbo" with failed Linux install, now no Amiga OS4.1FE booting

@ Spectre660 - Wed Dec 23, 2020 You have to boot from the AmigaOS4.1 CD and use System: Media Toolbox to reinstall the SLB, L:slb_v2 . I'm not sure how I am supposed to reinstall the SLB - whatever that is / is it some sort of acronym? - please explain - by using the file in the "L" direct...
by Neil_P
Wed Dec 23, 2020 3:06 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: SOLVED: No Amiga OS4.1FE booting - stuck in UBoot "limbo" after failed Linux installation
Replies: 5
Views: 565

Re: No Amiga OS4.1FE booting - stuck in UBoot "limbo" after failed Linux installation

You have to boot from the AmigaOS4.1 CD and use System: Media Toolbox to reinstall the SLB, L:slb_v2 . I'm not sure how I am supposed to reinstall the SLB - whatever that is/please explain (possible explanation/acronym meaning SLB - Secure Loader Block - used in computing) - by using the file in th...
by Neil_P
Wed Dec 23, 2020 10:27 am
Forum: General AmigaOS
Topic: SOLVED: No Amiga OS4.1FE booting - stuck in UBoot "limbo" after failed Linux installation
Replies: 5
Views: 565

SOLVED: No Amiga OS4.1FE booting - stuck in UBoot "limbo" after failed Linux installation

I recently bought a SAM 440ep-flex system, which I just re-installed Amiga OS4.1FE, with Update 1, and all was going OK, got the system working online, downloaded Update 1, and a few more updates like AmiSSL v4.7, and installed some other additions from OS4depot. However, when I received it all it c...
by Neil_P
Wed Dec 23, 2020 9:58 am
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series - Linux Only
Topic: SOLVED: Stuck in UBoot "limbo" with failed Linux install, now no Amiga OS4.1FE booting
Replies: 4
Views: 2409

SOLVED: Stuck in UBoot "limbo" with failed Linux install, now no Amiga OS4.1FE booting

I've recently bought a SAM 440ep-flex system, which I just re-installed Amiga OS4.1FE, with Update 1, and all was going OK, got the system working online, downloaded Update 1, and a few more updates like AmiSSL v4.7, and installed some other additions from OS4depot. However, when I received it all i...
by Neil_P
Wed Dec 23, 2020 2:52 am
Forum: General AmigaOS
Topic: USBCtrl
Replies: 2
Views: 2655

Re: USBCtrl

@ Spektro or anyone else with knowledge on this topic I've just become the owner of a SAM 440ep-flex OS4.1 FE, update 1 system, with a Radeon 9250 card and 1GB of RAM, but I am having issues with USB on this system - apart from the keyboard and mouse ports (with a wired USB2 mouse) - though it doesn...
by Neil_P
Wed Dec 23, 2020 2:35 am
Forum: General AmigaOS
Topic: USB Stack Issue still unsolved...
Replies: 39
Views: 19165

Re: USB Stack Issue still unsolved...

UPDATE - my issues have been resolved with a full re-installation of OS4.1FE and Update 1 making the USB issue commented on below - a ghost of my Christmas past. :lol: Still waiting for a reply from - Belxjander I've just become the owner of a SAM 440ep-flex OS4.1 FE, update 1 system, with a Radeon...
by Neil_P
Wed Aug 07, 2013 8:43 pm
Forum: Platform: Classic
Topic: Need help for setup RTL8029
Replies: 18
Views: 20309

Re: Need help for setup RTL8029

Wow, lots of questions in your post. The Subway USB is automatically recognized by OS4.1's own USB stack as well as Poseidon's. I didn't really ask a question about the Subway, but thanks for that information! I was only commenting that there is currently NO USB solution being manufactured / sold c...
by Neil_P
Wed Aug 07, 2013 7:55 pm
Forum: Platform: Classic
Topic: Update 5 ruined my OS4.1.4 working installation
Replies: 2
Views: 4366

Update 5 ruined my OS4.1.4 working installation

I successfully installed update 3, and 4, but when I installed update 5 it ruined the installation, and would no longer boot - YES I unpacked all the updates with UNARC (OS4.1 version) and had to download them with IBrowse as OWB just dropped the download after partially downloading them, so they we...